Ostalo > Svijet računala i mobitela

start na flat

<< < (3/5) > >>

vekyyy:
recimo sad ako imas neki drugi pa ides prebacit na flat prebacit ce ti od sljedeceg mjeseca..
ovisi kak kome treba flat.. ja po cijele dane visim na kompu skidam nesto mrcim ovo ono pa mi ga i treba.. evo ovaj mjesec sam nabio 84gb.. a to je dosta da se ide placat po jednom gb.. a ovisi nekom treba net za surfanje po netu pa mu flat uopce nije potreban.. sam odlucis koliko skidas provjeris mjesece koliko si skidao i dalje lako vidis

speedburn2:

--- Citat: vekyyy - 27 Prosinac, 2008, 19:33:40 ---recimo sad ako imas neki drugi pa ides prebacit na flat prebacit ce ti od sljedeceg mjeseca..
ovisi kak kome treba flat.. ja po cijele dane visim na kompu skidam nesto mrcim ovo ono pa mi ga i treba.. evo ovaj mjesec sam nabio 84gb.. a to je dosta da se ide placat po jednom gb.. a ovisi nekom treba net za surfanje po netu pa mu flat uopce nije potreban.. sam odlucis koliko skidas provjeris mjesece koliko si skidao i dalje lako vidis

--- Kraj citata ---
ja ode delat, al cu prebacit na 10 jer moji puno mrce po netu pa da se nebi iznenadili

speed:
ja ovaj mjesec 150 gb prometa :laughing7:

djsmola:

--- Citat: speed - 27 Prosinac, 2008, 19:51:01 ---ja ovaj mjesec 150 gb prometa :laughing7:

--- Kraj citata ---

I ja skoro 127 gb

dbara:

--- Citat: djsmola - 27 Prosinac, 2008, 22:31:03 ---
--- Citat: speed - 27 Prosinac, 2008, 19:51:01 ---ja ovaj mjesec 150 gb prometa :laughing7:

--- Kraj citata ---

I ja skoro 127 gb

--- Kraj citata ---

nije to ništa jucer gledan stanje hahahah skoro san pa sa stolice 482 GB...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju