Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Runner - Karburator i popis igli za dellorto karburatore sa dimenzijama

<< < (2/5) > >>

gokiSP:
pa sad tu cijevcicu na glavi moras zacepit i cijevcicu na crijvu kod magneta isto zacepit... a ovaj karb ti ima ulje, vekum i benzin

3alfa3:
Vakum ostavi spojen na bloku, ovog na karbu zacepi, a cjevcice rijesi kao na ovoj slici

P.S.
nadam se da si uzeo i manualni chok (oko 10-15 eura), jer elektricni samo stvara probleme

Dirk23:
Onda se izvinjavam, ako je tako, jer klincima uvaljivat, ili onima koji se ne kuze, nije u redu, ali ako vec to radis, trudi se to i sakrit, a ne se hvalit, kao ja sam neki dasa, sjbao lika!  :joks:

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 15:54:58 ---Vakum ostavi spojen na bloku, ovog na karbu zacepi, a cjevcice rijesi kao na ovoj slici

P.S.
nadam se da si uzeo i manualni chok (oko 10-15 eura), jer elektricni samo stvara probleme

--- Kraj citata ---
uzeo sam chok ali mi je doso skroz drugi dio pod istim kataloskim kodom...ovako na www.scooter-center.com..mozel mi ko reci sta je od ovoga dvoga manualni chok..slika je ista za dva razlicita produkaa i cijena...ja sam nazalost dobio to drugo cudo..tj dobijes one nastavke gdje sjla vaka nak..rezervne djelcice.... ti djelovi rezervni su pod kat kodom :2599093 a manualni chok je ovo pod ovim kat kodom:2599092?? jesam li upravu ???

SlowRider:
Takav frgic imam ja, skuzio sam da ima potpuno drukciju iglu nego 17.5 frgic koji dolazi sa manualnim cokom u malossi pakiranju. Ovaj ima iglu koja daje puno bogatiju smjesu benzinom na nizim otvorima gasa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju