Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Runner - Karburator i popis igli za dellorto karburatore sa dimenzijama
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 16:24:55 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Prosinac, 2008, 16:20:30 ---Cak je i "tuplja" nego u ID karba, znaci cijelom duzinom je skoro istog promjera. :icon_scratch: To govorim za 17.5 iz malossi pakiranja sa manulanim cokom (on ima i 2 cijevcice za grijanje frge). I sad mi je jasno zasto ti frgici bez problema rade sa 10 brojeva vecom diznom nego kod mene...
--- Kraj citata ---
Nebi smjela biti tuplja nego upravo suprotno.
Pogledaj na slici koju sam stavio par postova iznad
--- Kraj citata ---
Zaboravio sam koja je ono bila oznaka igli... sjetiti cu se...
Update:
17.5 PHVA ID (serijski dolazi uz piaggio skutere), igla A22
17.5 PHVA ED malossi pakiranje bez grijanja frge, igla A07
17.5 PHBN malossi pakiranje uz koji dolazi manualni cok i ima grijanje frge, igla A12
Igla A12 izgleda gotovo u potpunosti isto kao A22. Cudno mi je sto razlika nije ocita kao npr. kod A07 :icon_scratch:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 28 Prosinac, 2008, 17:48:40 ---Igla A12 izgleda gotovo u potpunosti isto kao A22. Cudno mi je sto razlika nije ocita kao npr. kod A07 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Razlika je samo u 1/100 mm u debljini vrha igle (a time i geometriji skosenog dijela). Stvarno ne vidim kako bi to u praksi moglo imati ikakvu razliku iako je nazivno "bogatija"
SlowRider:
Evo i tablica pa neka se nadje:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Prosinac, 2008, 18:02:36 ---
--- Citat: SlowRider - 28 Prosinac, 2008, 17:48:40 ---Igla A12 izgleda gotovo u potpunosti isto kao A22. Cudno mi je sto razlika nije ocita kao npr. kod A07 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Razlika je samo u 1/100 mm u debljini vrha igle (a time i geometriji skosenog dijela). Stvarno ne vidim kako bi to u praksi moglo imati ikakvu razliku iako je nazivno "bogatija"
--- Kraj citata ---
Uz PHBN se dobije A12 i 90 glavna dizna, i uvjerio sam se u vise primjera da radi bez problema i skuter jako malo trosi (base setup).
Kad bih ja stavio diznu 90, skuter bi mi trokirao na nizim otvorima gasa iako je igla skroz spustena. Ovaj PHVA ED mi djeluje pogodniji za gljivu...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 28 Prosinac, 2008, 18:06:47 ---Evo i tablica pa neka se nadje:
Steta sto nema A22.
--- Kraj citata ---
Ima na stranici prije. Izmjerio sam i svoju iglu A22 iz mog PHVA da provjerim i to je to
Evo tablica svih Dellorto igli
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Prosinac, 2008, 18:09:19 ---
--- Citat: SlowRider - 28 Prosinac, 2008, 18:06:47 ---Evo i tablica pa neka se nadje:
Steta sto nema A22.
--- Kraj citata ---
Ima na stranici prije. Izmjerio sam i svoju iglu A22 iz mog PHVA da provjerim i to je to
Evo tablica svih Dellorto igli
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm
--- Kraj citata ---
Evo i ja sam nasao, ali ovaj link gore je pregledniji. :frajer:
Ovo mi je jako cudno sa A12 iglom jer je gotovo ista kao i A22 koja dolazi uz serijsku frgu na piaggiu :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju