Tehnički kutak > Tuning skutera

razlika malossi delta i fly

<< < (4/4)

gumy:
pa na mhr replicu će ići c16, tako da treba sigurno više okretaja od tih 7000-7500 kolko fly može dati. a šteta bi bilo slagati tako šta da se ne stavi pravo kvačilo. za prvu ruku ćemo probati staviti tvrđe oprugice (sada ima bijele) ali sumnjam da će to biti to.

Po?etnik:
da ne otvaram novu temu, imate moj setup sa strane pa me zanima koje opruge kvacila mi preporucate da budu ok sa tim setupom... imam deltu i ljubicasti centralni malossi... koji su najtvrdi federcici?

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 27 Prosinac, 2008, 19:01:55 ---da ne otvaram novu temu, imate moj setup sa strane pa me zanima koje opruge kvacila mi preporucate da budu ok sa tim setupom... imam deltu i ljubicasti centralni malossi... koji su najtvrdi federcici?

--- Kraj citata ---

crveni skroz opusteni ili nategnuti na pola sa utezima u najtezem ili srednjem polozaju

Sve pod uvjetom da imas rolice odgovarajuce tezine jer ako imas preteske, onda ce kuplung prije spojiti jer ce variomat poceti siriti prije nego kuplung spoji i zbog te promjene prijenosnog omjera ce se kuplung vrtit brze i spojiti prije
Malo je konfuzno napisano, ali citaj sporo i nebi smjelo biti problema  ;D

Po?etnik:
rolice oko 6 grama?

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 28 Prosinac, 2008, 12:52:01 ---rolice oko 6 grama?

--- Kraj citata ---

obzirom na spuh bi trebale izmedju 6 i 7 grama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju