Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje klijesta

<< < (5/8) > >>

playmaker:
e vidis nije ni to losa ideja...poigrat cu se malo u photoshopu pa odlucit..al nekako mi lezi ta crvena uz boju motora...mclaren :laughing7:

gokiSP:
znam da ces  crvenu pofarbat... :toothy11: samo nemoj isfusarit i sve ce bit super...

greenlite:
Samo nemoj šarafe ofarbat na čeljustima jer bu to ružno za vidit(fuš)... Uzmi neke stare šarafe pa ih zamijeni jednog po jednog da ti ne uđe zraku sistem pa ih kasnije isto tako dok ofarbaš zamijeni natrag... Da i ja bi čeljusti farbao u zlatnu jer ova crvena boja previše je uočljiva za oči a i ugledaj se na modu :) ... di si videl neki Rmotor sa crvenim čeljustima, no u ukusima se ne raspravlja... Ovisi koje boje ti je skuter... npr na ninja zelenu boju ne pašu crvene čeljusti itd

Marekvz1:
ofarbaj na ultraljubičastu.jebena boja. :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

playmaker:

--- Citat: greenlite - 26 Prosinac, 2008, 19:38:29 ---Samo nemoj šarafe ofarbat na čeljustima jer bu to ružno za vidit(fuš)... Uzmi neke stare šarafe pa ih zamijeni jednog po jednog da ti ne uđe zraku sistem pa ih kasnije isto tako dok ofarbaš zamijeni natrag... Da i ja bi čeljusti farbao u zlatnu jer ova crvena boja previše je uočljiva za oči a i ugledaj se na modu :) ... di si videl neki Rmotor sa crvenim čeljustima, no u ukusima se ne raspravlja... Ovisi koje boje ti je skuter... npr na ninja zelenu boju ne pašu crvene čeljusti itd

--- Kraj citata ---

E ovo cu svakako napravit..dobra ideja...ma stavim slike kad napravim pa sami procjenite...inace kad radim nesto radim kako spada i najrade bi klijesta do kraja rastavio i ofarbao, ali sto kad nemam pojma o tome...vidit cemo kako ce ovako ispasti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju