Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s radilicom
SlowRider:
Ako je multivar bio na radilici i podloska od 2mm prije kompletnog variomata postoji rijesenje za to.
Znaci ako je ovako bilo sve slozeno:
Lule_50:
nemam pojma sta je radio na radilici ali se vidi iz priloženog da nije dobro! :laughing3: radilicu je kupio prije mjesec i pol i sad je dao meni,al zao mi ju je bacit... :toothy11: ....vidim ima puno savjeta al mi treba onaj pravi! :help: e da dobro da me snake ispravio,nije navoj otisao nego su zupci provrtjeli!
aprilija top:
gle ti nebi sjeo a neznas da kad kupis polutke mallosi za minareli dobijes sajbisu da ih mices prema van zato 3 alfa molim te muci bolje kad bus vozil minarelli masinu onda se javi
black-rox:
--- Citat: aprilija top - 26 Prosinac, 2008, 19:05:20 ---gle ti nebi sjeo a neznas da kad kupis polutke mallosi za minareli dobijes sajbisu da ih mices prema van zato 3 alfa molim te muci bolje kad bus vozil minarelli masinu onda se javi
--- Kraj citata ---
Ja imam overrange i s njim dobiješ podloške ne za pomicat nikakve polutke nego pomičeš zvono ako je preblizu polutki tako da ono ne napadaj čovjeka odmah jer neznaš ni ti......
aprilija top:
imam i ja over range od polinija i dobije se 3 sajbice jedna ide prije polutkij, i dve poslje iz kutije po prospektu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju