Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

2009. mega meet

<< < (16/33) > >>

ChRiStIaN:
Vidim da se ima interesa hehe...to je bitno!

Nije loša ideja ova za stazu al ako cemo tako negdje jasno vam je valjda da se mora placat najam! A cjelodnevni nije bas jeftin sigurno! Super ce bit ak sponzori nekaj potegnu al sumnjam da ce moc! Al tu ne ulazim, to nek admin rijesava, ja samo ocu u organizaciji sudjelovat kao sto sam i reko skupljanjem ekipe i štand ću otvorit s pićem, jelom, pivama i sl.

Benjamin:
Vec puno ovakvih organizacija su propale...sa strane drugih foruma..jel kdo nas jendostanvo nema ekipe za to..svi govore moze ovo ono..a kad dode taj trenutak nade se mozda saka ljudi na forumu koje sotje iza toga i koji su spremni to progurati...tak da ono..

Nije to sam tak..ak se radi veliki susret treba odobrenja od strane grada/policije dobiti..treba im to najaviti...mjesto neko odgovarajuce nac..financiranje...sve su to veliki izdaci...bez jacih sponzora neki mega meet organizirat je nemoguce..jedini nacin na koji bi se eventualno dalo to ogranizirat je da clanovi plate neki kao ulaz...i to opet nije dovoljno za pokriti sve troskove...

Ja sam rado za...ali kaj iz tog svega bude...

Keep updejting me..

duje87:

--- Citat: zoki_NRG - 26 Prosinac, 2008, 00:29:48 ---ja bi dosao...
samo neznam dal ce mi motor bit gotov, al ako ne, uzicao bi nekog frenda, i naravno isao bi da se skupi nesto rijcke ekipe i da idemo svi skupa, normalna voznja, a ne unistavanje skutera, nebi mi bio problem doc, samo se organizirat...i da vrijeme pogodi...

evo slike meeta u rijeci...jednog od boljih....

--- Kraj citata ---

jedan od boljih? mi smo se u vecen broju skupljali svaki dan u st :toothy12:

Zna rijeka napravit meet,sican se ja grobnika,koliko bi tu skutera bilo,ako nadjen cd sa slikama iz 2005te vidit cete koja su to okupljanja bila

od ovog meeta nema nista,neces skupit ljude ni nista,a i ako skupis do popodne ce se svi razletit svak na svoju stranu,tako da oni sta su dosli iz daljih krajeva i sta su osudjeni na dulji put ili spavanje tu su popusili..ove stvari govorin iz iskustva,bia san na dosta tih "velikih" meetova

ako se vec nesto organizira,lipo se dogovorite di cete svi skupa provest dan-dva,di cete spavat i tako,a mislin da je najlkase to sve organizirat na grobniku u sklopu motohappeninga ili speedweekenda,jer tili vi iz zg ili ne,al grobnik je centar hrvatske sta se tice motora,imate sta pojest,grad je relativno blizu,ima se di spavat,ima wc,prostor za stunt,eventualna voznja po stazi itd itd i moze se ostat 2-3 dana..samo moja jedna crtica...

180fxr:
da al opet nije fer jer se stalno ide negdje iz zg-a a nikad u zg....   gle ja cu otic pitat na stazu..kolko , kako,sta.... pa sve javim...

te-te-ac:
evo da se javi jedan koji ce da kaze

ovak:niste sposobni napravit video a idete organizirat meet za cijelu rvatsku i okolna sela - nemoguca misija decki moji   :happy8:

samo recem lol

pol njih mama nepusti dalje iz svog sela da odu a ne tu nest ... ::)

ako se uspije kojim cudom nesto izrodit - ja cu se potrudit da dodem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju