Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2009. mega meet
doc-sr150:
pa bit če uvjek malih meetova...ali treba napravit jedan jebački da bude barem 70%ljudi sa ovog foruma i ostalih foruma...
2TDottore:
--- Citat: KicHo7 - 25 Prosinac, 2008, 22:40:36 ---Opet ne kuzis smisao teme i kaj da onda objasnjavam...
MEGA MEET! j#bote valjda mozes doc jednom na godinu na tak nekaj kaj se organizira...ak mogu slovenci šugavi možemo i mi! Znam da je njima lakše kad su svi susjedi al bar probajmo! Odrzat ce se! Dosli vi iz Dubrovnika, Iloka, čakovca i tak dalekih gradova ili ne
--- Kraj citata ---
dobro kicho kaze.jedamput godisnje mozete doc.ne kazem da bas moraju dolazit ovi iz dubrovnika al bilo bi fora makar je daleko al zato odite vas vise pa vam nebu dosadno ali svi na udaljenosti do jedno 300 km od zagreba ne vidim razloga zasto nebi dosli.Znaci podrazumijeva se isto u grupama jer tak puno brze prodje vrijeme pogotovo ak se dolazi sa 50cc.
ChRiStIaN:
--- Citat: doc-sr150 - 25 Prosinac, 2008, 22:42:46 ---pa bit če uvjek malih meetova...ali treba napravit jedan jebački da bude barem 70%ljudi sa ovog foruma i ostalih foruma...
--- Kraj citata ---
vidis...uvijek se nađe jedan u gomili koji razumije kaje prvobitna ideja ove teme bila! Svaka čast! Ostali pitajte čovjeka kak je uspio skužit ono kaj ja cijelu veče objašnjavam!
Potpisujem i dottorea drugara ovog dole kaj trpa neke male tam po samoboru
andre@26:
--- Citat: KicHo7 - 25 Prosinac, 2008, 22:40:36 ---Opet ne kuzis smisao teme i kaj da onda objasnjavam...
MEGA MEET! j#bote valjda mozes doc jednom na godinu na tak nekaj kaj se organizira...ak mogu slovenci šugavi možemo i mi! Znam da je njima lakše kad su svi susjedi al bar probajmo! Odrzat ce se! Dosli vi iz Dubrovnika, Iloka, čakovca i tak dalekih gradova ili ne
--- Kraj citata ---
OK :nevin:
ivan007:
ja sam za :icon_thumright: i da ja sam slucajno stisno na odgovor NE sto naravno nije tocno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju