Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2009. mega meet
180fxr:
ma to ce se rijesit.... :icon_thumright:
majic_sk:
--- Citat: Biker(ss) - 26 Prosinac, 2008, 19:35:12 ---Dolazim....a sad ja bi volio da to bude negdje u 6 mjesecu kada škola završi.I dolazim ako me netko bude mogao odbaciti do ZG-a
--- Kraj citata ---
još jedan iz siska :icon_biggrin:
gokiSP:
--- Citat: 180fxr - 26 Prosinac, 2008, 20:51:44 ---ma kaj ima veze... jos im je slade bjezat kad nas je puno... :toothy3: gle ovak... kaj da sredimo muriju i opet ovi koji dolaze iz ri.... moze ih uhvatit na putu ovdje....... tak da..... ne kuzim cemu muriji govorit...... jer kad mi sredimo muriju za mjesto gdje ce bit meet... onaj iz dubrave ce rec.. ja nemogu doc jer od dubrave do spanskog ima murije....... mislim..... ja mogu samo otic njima i rec.... gle bit ce motosusret......na tom i tom mjestu pa da znate....
--- Kraj citata ---
pa iz rijeke ili od kud vec ides vozis se normalno i nemogu ti nista... ali na mjestu di bude taj susret palit ce se gume, turirat, stuntat itd tako da ce murija sigurno doletit...
mah necu se mjesat, ko organizira neka organizira kako misli da je najbolje... :icon_thumright:
dhorvat:
Ma takav meet nema smisla organizirat bez stuntera i njihovih ludorija. Znači trebalo bi nać mjesto gdje se možemo zadržat sat-dva a da nam nitko ne s#re za to. Neko napušteno parkiralište ili neš slično.
Bilo bi odlično kad bi konačni odaziv bio kakvih 40-50 skutera. Ali bi zakrčili promet, majke ti! :laughing6:
P.S. Svi nek skinu blokade na 50-kama ak idu i nek stave ZX-a :toothy12:
gokiSP:
ma neznam ja dal ce bit sta od toga... murija bi sigurno doletila tamo di bi bili kad bi vidili 50 skutera...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju