Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

2009. mega meet

<< < (3/33) > >>

Losinj:
samo da kazem da je glupo da bude u zg,jer vecina vas je od tamo ili iz okolice zg-a,neznam kome bi se dalo vuc npr iz rjeke sa skuterom do zg...ili jos bolje losinja odkud sam ja.....

il je ok da bude u zg?sta kazu ostali...mislim na one koji nisu iz zg neg su malo danje a htjeli bi doc :)

ChRiStIaN:

--- Citat: Losinj - 25 Prosinac, 2008, 21:33:59 ---samo da kazem da je glupo da bude u zg,jer vecina vas je od tamo ili iz okolice zg-a,neznam kome bi se dalo vuc npr iz rjeke sa skuterom do zg...ili jos bolje losinja odkud sam ja.....

il je ok da bude u zg?sta kazu ostali...mislim na one koji nisu iz zg neg su malo danje a htjeli bi doc :)

--- Kraj citata ---

jooooj e

svake godine se 3-4 puta ide u RI iz ZGBa...iz RI nikad niko ne dode...

u njemackoj kad je takav meet dodu iz susjednih drzava a ne samo iz iste drzave ili pokrajine! Ak neces doc, nemoj nist ni pisat i amen! Ak ti je daleko ostani dozivotno na tom losinju i vozi se lijevo desno u strahu da neces neku avanturu dozivjet ili nekaj vidjet!

master_o_fight:

--- Citat: Losinj - 25 Prosinac, 2008, 21:33:59 ---samo da kazem da je glupo da bude u zg,jer vecina vas je od tamo ili iz okolice zg-a,neznam kome bi se dalo vuc npr iz rjeke sa skuterom do zg...ili jos bolje losinja odkud sam ja.....

--- Kraj citata ---

najbolje je da bude na grobniku :laughing7:

2TDottore:
ja nemoram ni govorit da sam za jer sam uvjek za.  :toothy12:

Losinj:

--- Citat: KicHo7 - 25 Prosinac, 2008, 21:48:27 ---

--- Kraj citata ---

jooooj e

svake godine se 3-4 puta ide u RI iz ZGBa...iz RI nikad niko ne dode...

u njemackoj kad je takav meet dodu iz susjednih drzava a ne samo iz iste drzave ili pokrajine! Ak neces doc, nemoj nist ni pisat i amen! Ak ti je daleko ostani dozivotno na tom losinju i vozi se lijevo desno u strahu da neces neku avanturu dozivjet ili nekaj vidjet!

--- Kraj citata ---

aj pogledaj kolko vas je iz zg i blize okolice,vama to bude ko da ste otisli na pice s motorom,ja kazem da je najbolje da bude negdje na sredini otprilike,ako je ta sredina grobnik ok,slazem se.....i da nisam reko da necu doc,nego dal mi se da il neda. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju