Ostalo > Foto, video, music...
Zvučnici
Drnda:
--- Citat: speedburn2 - 25 Prosinac, 2008, 18:38:13 ---
--- Citat: gokiSP - 25 Prosinac, 2008, 18:20:51 ---para?
--- Kraj citata ---
350
--- Kraj citata ---
ovo mi se cini malo slabo, pa koliki su to sateliti,veci su mi na slusalicama zvucnici nego na tome... :laughing7:
eladio:
doktorirao sam zvucnike za komp do 2000 kn :icon_biggrin:
dakle, najjeftini dobri zvucnici pocinju s logitech x-230 (cca350kn), iako preporucam jako dobre logitech z-4 (cca 650kn) . Snaga tih zvucnika je naizgled jednaka, ali z4 daju punooo bolji zvuk.
logitech z-1000 ulaze medju jake zvucnike, imaju cak i THX certifikat, ali meni su osobno losi, iako puno jaci od z-4 imaju losiji zvuk..
kod takvih zvucnika, po meni su najbolji creative 2.1 megaworks
altec lansing je dobar a povoljan brand koji pored creativa i logitecha ima dobre pc zvucnike,
imao sam Altec Lansing 621 (cca 800kn) i zvucnici su bili super!!!
sad imam CREATIVE LABS I-Trigue L3800 , sminka , ali solidan zvuk..
dakle,
ako ti je do snage, da bas udara u glavu :icon_biggrin: , odusevit ce te z1000
ako ti je do ugode , da uzivas u svojim zvucnicima, z4 je tvoj izbor
ako zelis uci u svijet muzike , zelis zamjeniti svoje krestavce, logitech x-230 nude dobar pocetak
ako zelis uzivati ali i rokati po potrebi, megaworks
harman kardon, jbl, i slicne zaobidji jer su preskupi i preplasticni :redface:
Drnda:
ako ti je do snage, da bas udara u glavu icon_biggrin , odusevit ce te z1000
onda bi trebao te kupiti, a ima li netko polovne ili nesto ali da moze reproducirati ultra mega super bass....
PROOF:
nemozes sa tim jeftinim zvucnicima dobit "pravi" bass............kupi u pevecu komplet "kucno kino" za 1000 kn i da cujes bassa... :frajer: :frajer:
Drnda:
--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:30:38 ---nemozes sa tim jeftinim zvucnicima dobit "pravi" bass............kupi u pevecu komplet "kucno kino" za 1000 kn i da cujes bassa... :frajer: :frajer:
--- Kraj citata ---
ti to ozbiljno :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju