Ostalo > Foto, video, music...
Zvučnici
renato-25:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Prosinac, 2008, 23:48:58 ---a jbg imao sam ja i tehnicsova 2 pojacalla i bas kutije kao stoj za jelo velicine, ali sve sam sprzio, (kao i 3 puta stakla na prozorima) a jbg. desava se....
--- Kraj citata ---
Kako meni jos nisu pukla stakla? :icon_biggrin:
PROOF:
--- Citat: renato-25 - 25 Prosinac, 2008, 23:56:42 ---
--- Citat: Drnda-1 - 25 Prosinac, 2008, 23:48:58 ---a jbg imao sam ja i tehnicsova 2 pojacalla i bas kutije kao stoj za jelo velicine, ali sve sam sprzio, (kao i 3 puta stakla na prozorima) a jbg. desava se....
--- Kraj citata ---
Kako meni jos nisu pukla stakla? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nemas dobra stakla....
Drnda:
jebate nisam mogao vjerovati kako oni stari zvucnici su kvalitetni FISHER je strava... a brat bacio one koje sam ja imao... ubio bih ga sada...
zoki_NRG:
odi kupi ako imas para u handy centar...neznam dal je logitech ili creative ili nesto trece, zaboravio sam...
kosta 800 kuna, muzika prejebena sub sa stelanjem sveg zivog, i daljinski za njega, i 7 zvucnika ili 5 cini mi se....nisam sad siguran to tako bolesno dere da je strasno...frend je kupio kad je to kostalo 1200 kuna pred 2 godine ili vise, jos se prodaju i svi zadovoljni, ja trenutno sad poslje nove godine sredit cu s sobu di mi je motor, i kupit cu te zvucnike jos da imam, trenutno na kompu imam od creative-a 5.1 i liniju spojenu od philipsa i dere bolesno...
Drnda:
imao strasnu muziku, pa mi jedan kreten kod spajanja sve sprzio... tada se culo kilometar oko moje sobe...znam da mi je jedna takva kutija bila u gepeu u autu pa je otpala zada tablica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju