Tehnički kutak > Tuning skutera
Pregrijavanje
Scoot_Fan:
Evo uspia naporima nekako otvorit onaj cep od toga... unutra ima do pola, tj. pola one boce je prazno,,, sad treba nadolit... evo bas sam se zaletia tu do autodjelova i uzea... ali ja sam mislia da postoje vec gotove mjesavine pola antifriz pola voda... izgleda da nema jel? ugl sad imam 1l antifriza i 1l destl. vode...
Pita onog dolje sta radi reka mi da stavim pola - pola dok se ne napuni posuda... ali mi je isto reka da moram ispraznit ovu tekucinu sta sad ima unutra? zasto to, al se ne smiju mjesat? i reko mi da cu vjerovatno morat skidat plastiku povise auspuha da to ispraznim... jbte ko ce mi to... tek ga dobia.... izgleda da cu morat u servis...
Jel zna neko dali se mogu mjesat antifriz koji sad imam i ovaj sto je vec unutra (ne znam sto je unutra) ?
Zahvaljujem :icon_thumright:
gokiSP:
onda sad za pocetak samo destiliranu vodu nadolij jer nju mozes mijesat... onda ako je bio problem u tome onda skini plastiku ispusti staru vodu i stavi antifriz
Scoot_Fan:
--- Citat: gokiSP - 23 Prosinac, 2008, 16:16:00 ---onda sad za pocetak samo destiliranu vodu nadolij jer nju mozes mijesat... onda ako je bio problem u tome onda skini plastiku ispusti staru vodu i stavi antifriz
--- Kraj citata ---
Nece ga ubit ako ima vise destl. vode? jer znam da antifriz ima ulogu da hladi motor, a da se ne smrzne pri nizim temp... ako je samo to. onda mogu ulit samo destl. vodu, jer nije toliko zima da ce se zaledit voda,... ako to funkcionira kako ja mislim jel? ;D
doc-sr150:
točno to...i pogledaj na posudici di ti je max-imu da nebi nalijao do čepa pa ti oče izbit voda van...
gokiSP:
mozes ulit samo destiliranu, nece mu nista bit. jel mozes slikat masinu sa strane auspuha pa stavit tu sliku?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju