Tehnički kutak > Tuning skutera

Pregrijavanje

<< < (4/8) > >>

Marekvz1:
a ajd poslikaj di ti je posuda s vodom.

gokiSP:
dobre su slike. vidim sta me je zanimalo... :icon_thumright: znaci mozes lako ispustin antifriz ili nesto drugo sta je u motoru... samo skines ova 2 crijeva koja su ti iznad auspuha. i ako problem nije do toga onda je vjerovatno do pumpe vode i to mozes lako promjenit jer ti je pumpa vode na tom poklopcu magneta tj. taj poklopac na koji su spojena ta 2 crijeva...

Marekvz1:
da,baš sm to i mislil.tak imam i ja,al nisam odma skužil šta će ti te slike. :notworthy:

gun_rider:
baš si idiot ono. NOVI motor i ideš ga sam prčkat a neznaš ni kako se mješa antifriz? de nečačkaj to matere ti.
to ti je normalno na novom motoru, s vremenom će se prestat grijat kad se razradi malo. nemoj ga gazit i NE DIRAJ NIŠTA...izgubit ćeš garanciju i napravit neko sranje sa tim čačkanjem...

kad dođe do crvenog upalit će ti se ventilator i past će ti temperatura...kasnije ti se neće nikako ni palit u normalnoj vožnji...samo ga lagano vozi i bez brige

gokiSP:
uh moja greska ja sam mislio da ima 19 tkm a sad vidim da ima 19 km... onda samo nadolij a ostalo na servis pod garanciju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju