Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (12/88) > >>

Shema:
Puno lipše je ovako sa crnom. Ono sa crvenom mi je bilo fus napravljeno, seljački.

dino_sk:

--- Citat: Shema - 08 Ožujak, 2009, 19:40:15 ---Puno lipše je ovako sa crnom. Ono sa crvenom mi je bilo fus napravljeno, seljački.

--- Kraj citata ---
a dobro vise s tom crvenom  :toothy12: :toothy12: meni je bilo ok ,al da je bolje ovako je i to punoooo :headbang:

edit: jedna anegdota za kraj , kako sam ovo jutros radio nisam ni skuzio da sam zaboravio svjetla spojit neg mi majic u 5 kaze ˝e tebi svjetla nerade ˝  :toothy12: 
i tak da sam bez svjetala vozio doma , ovaj potez je bio ravan samoubojstvu  :angry7:  da nisam zmigavce upalio nebi me ni uočili da sam na cesti  :sad1:

majic_sk:

--- Citat: dino_sk - 08 Ožujak, 2009, 19:42:11 ---a dobro vise s tom crvenom  :toothy12: :toothy12: meni je bilo ok ,al da je bolje ovako je i to punoooo :headbang:

edit: jedna anegdota za kraj , kako sam ovo jutros radio nisam ni skuzio da sam zaboravio svjetla spojit neg mi majic u 5 kaze ˝e tebi svjetla nerade ˝  :toothy12: 
i tak da sam bez svjetala vozio doma , ovaj potez je bio ravan samoubojstvu  :angry7:  da nisam zmigavce upalio nebi me ni uočili da sam na cesti  :sad1:

--- Kraj citata ---
sorry frende, nisam ranije skužio.... :toothy12: :toothy3:

dino_sk:

--- Citat: majic_sk - 08 Ožujak, 2009, 22:07:52 ---sorry frende, nisam ranije skužio.... :toothy12: :toothy3:

--- Kraj citata ---
haha.....jos jebeni kabal zapeo ispod fara morao i njega opet skidat da bi spojio  :toothy3:

Bruno1990:
da ti majic nije reko to bi bila sreca u nesreci... zabio bi se nedo bog... puknula bi ti platika gornja i morao bi opet onu crvenu vratit hahaha  :laughing6:

predivan je raner sada 1000000 puta  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju