Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (87/88) > >>

gumy:
Ostavi shota, nemoj pretjerivati. Imam I deltu ak trebas, taman s plavim federima.  :icon_biggrin:

dino_sk:

--- Citat: gumy - 03 Rujan, 2012, 19:12:38 ---Ostavi shota, nemoj pretjerivati. Imam I deltu ak trebas, taman s plavim federima.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
jbg, neam sad para jos za deltu , budemo se culi jos
sutra ce ti karlo uplatit lovu za karb i bocnu  :icon_thumright:

giannelli:
ma jak ti je i shot, ja sam vozio polini cyl koji je mozd amalo jaci ili u razini tpra, sa yasuni r i 19, isao kao kuga. ono.

a kamoli da je vrtio preko 10 haha

po meni skroz glupo uzimat taj dellorto 20,5 pored phbg 19. nije da zelim kvarit posao.. ali koja je smisao toga?

Josip:

--- Citat: giannelli - 03 Rujan, 2012, 22:46:29 ---ma jak ti je i shot, ja sam vozio polini cyl koji je mozd amalo jaci ili u razini tpra, sa yasuni r i 19, isao kao kuga. ono.

a kamoli da je vrtio preko 10 haha

po meni skroz glupo uzimat taj dellorto 20,5 pored phbg 19. nije da zelim kvarit posao.. ali koja je smisao toga?

--- Kraj citata ---

ono kod tebe je bio polini "w" ili ti polini alu koji je po specifikacijama base kit slabiji od polini corse
a po tehnickim podacima je slabiji od mhr replice (mada je jedan prsten, za razliku od replice), u praksi nisam probao mada imam doma jednog cviknutog
ali netreba te zavaravat taj jedan prsten, nemora znacit da je odma racing kit
o poredivanju s tpr-om necu ni komentirat...

giannelli:
taj polini w i mhr replica su tu. polini  je na visokim okretajima puno bolje ubrzavao nego mhr replica, ali ona je zato imala mmoment. da je slabij nikako. ovo govorim na yasuni r sa 19 dell. tpr sam vozio samo ac na minareliu, sa 17,5 i stage 6 pro replicom, zanci ne iskoristen kit. svakako shot je po mjeri ali opet zasto 20,5 :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju