Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
dino_sk:
--- Citat: vanjossi - 18 Siječanj, 2010, 20:25:23 ---vidis i sam da je ljepše, nabavi od starog runnera, imam ti ja za prodat male karbonske zapakirane,meni ne pašu al pašu na runnera
--- Kraj citata ---
ma nista nekupujem radije cu ovog sam prekrojit :laughing6:
charnel:
sry , ali meni nekako cudno izgleda, ne pase mi bas
dino_sk:
--- Citat: charnel - 18 Siječanj, 2010, 20:28:29 ---sry , ali meni nekako cudno izgleda, ne pase mi bas
--- Kraj citata ---
fali led svjetlo iza :) da razbije malo tu monotoniju
andy:
--- Citat: dino_sk - 18 Siječanj, 2010, 19:58:05 ---nekih 300kn za materijal , nesto sam imao od prije
ovo je bez farbanja , a za farbanje cemo vidit kad pocnem radit ovo je fuš metoda farbanja :D al zasad nek stoji tak dok neke pare ne dođu :icon_thumright:
i da zadovoljan sam kak je ispalo :D al da moze jos bolje moze , vidit cemo mozda bude u buducnosti prije davanja majstoru nekih dorada , al kao sto sam rekao meni je i ovak oke ;D
--- Kraj citata ---
Tak sam i računao.. Došlo bi ko undertail sa SA npr.. I manje bi te došo gotov.. Al kužim, opet ovak neš kad sam napraviš i napraviš po svome ukusu i kak ti paše, ja svoj under, nebi sig ovak izgledao ko kupljen da sam sam svoj radio.. Bolje onda ovak sam napravit kak se spada a da valja i spojit sve da bude iz jednog dijela i oblikovat po svojoj želji :), to mi se najviše sviđa! :icon_thumright:
wonderkid:
predobar ti je undertail,divim ti se ;D ;D kad ovako nesto napravis onda si zadovoljan jer si sam napravil a ne kupio i samo stavio :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju