Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (7/88) > >>

dino_sk:

--- Citat: vpucko - 04 Veljača, 2009, 22:42:43 ---de nemoze postelat i sad prodaje hehehehehhehe :D

--- Kraj citata ---
postelao sam ja nju,don˙t worry   :headbang: :headbang: 

xtr3m3:
da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)

Bruno1990:

--- Citat: xtr3m3 - 05 Veljača, 2009, 00:07:30 ---da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)

--- Kraj citata ---
osmirglas ga smirglom ( od grubog pa sve do glatkog smirgla ) 600,800,1000 no nisam siguran, nakon toga ocisti dobro sa razrjeđivacem i pospricaj sprejom (mozes obicnim crnim sjajnim ili mati ili crnim za temperaturu )  :icon_thumright:

majic_sk:

--- Citat: Bruno1990 - 05 Veljača, 2009, 20:03:24 ---
--- Citat: xtr3m3 - 05 Veljača, 2009, 00:07:30 ---da te pitam...zelio bi pofarbat deklo jer mi je pogrebano na jednom dijelu pa me zanima kako si to farbao =)

--- Kraj citata ---
osmirglas ga smirglom ( od grubog pa sve do glatkog smirgla ) 600,800,1000 no nisam siguran, nakon toga ocisti dobro sa razrjeđivacem i pospricaj sprejom (mozes obicnim crnim sjajnim ili mati ili crnim za temperaturu )  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
lol...kolke pripreme...
imaš drugu opciju koju smo dino i ja koristili, a zove se totalni fuš...haha
tj. opereš malo deklo sa razređivačem i naneseš 2-3 sloja spreja...i to je to  :icon_biggrin: :happy6:

e da...i pravi razlog prodaje gljive je taj što dino nemože više podnest da sam brži od njega pa sad skuplja za kit...:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

Bruno1990:

--- Citat: majic_sk - 05 Veljača, 2009, 20:10:09 ---
--- Citat: Bruno1990 - 05 Veljača, 2009, 20:03:24 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
lol...kolke pripreme...
imaš drugu opciju koju smo dino i ja koristili, a zove se totalni fuš...haha
tj. opereš malo deklo sa razređivačem i naneseš 2-3 sloja spreja...i to je to  :icon_biggrin: :happy6:

e da...i pravi razlog prodaje gljive je taj što dino nemože više podnest da sam brži od njega pa sad skuplja za kit...:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
eh al vrijedi..zato se i njemu lušti boja sa dekla  :toothy12:

bolje da si je odmah kupio kit.. sad ovako opet mora stedit  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju