Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (52/88) > >>

dino_sk:
updejt : 05.01.2010

da nebi bilo da se neradi , poceo je licit na undertail  :toothy10: :toothy10:   materijala je oslo pun ku...  dok sam poravnao sve da bi bilo sto manje kitanja kasnije , uglavnom sutra imam jos za izravnat sve koliko se bude dalo i pojacat iznutra s ostatkom materijala sta mi ostane
kad to napravim onda mi ostaje obradit oko fara gdje ide da bi sto manje lufta bilo i nosace na rami napravit jer su stari odsjeceni  :laughing7: :laughing7:

eo slike trenutnog stanja :

gokiSP:
zasto si to toliko zaoblio

gumy:
vidi fuša bogte  :toothy12:
oće to bit gotovo do 5.1.2011? :D

dino_sk:

--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2010, 17:09:31 ---zasto si to toliko zaoblio

--- Kraj citata ---
da sam isao ravnije nebi ga mogao do dolje jer zapinje od plastiku za akumulator a i barem meni je ljepse ovak zaobljenije neg ravno ko na onom leonardu od nekog s foruma

--- Citat: gumy - 05 Siječanj, 2010, 17:11:36 ---vidi fuša bogte  :toothy12:
oće to bit gotovo do 5.1.2011? :D

--- Kraj citata ---
ma bit ce briem i ovaj mjesec gotovo sa mojim radovima , posto sad vise neradim imam vremena za radit ovo
sam me vrijeme jebe sporo suši

onda lakiranje i to je to  :icon_thumright:

jprekrit:

--- Citat: dino_sk - 05 Siječanj, 2010, 17:13:30 --- da sam isao ravnije nebi ga mogao do dolje jer zapinje od plastiku za akumulator a i barem meni je ljepse ovak zaobljenije neg ravno ko na onom leonardu od nekog s foruma

ma bit ce briem i ovaj mjesec gotovo sa mojim radovima , posto sad vise neradim imam vremena za radit ovo
sam me vrijeme jebe sporo suši

onda lakiranje i to je to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hebote.... Imaš i ti živaca... Meni se neda napraviti Eagel Eyes koje su gotove za tren a ne da bi tak neš išo raditi! Svaka ti dala!!!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju