Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk

<< < (48/88) > >>

dino_sk:
ma bit ce to dobro sve , sam taj kondom u crno prespricat :D
a undertail ceka materijal , nemam smole ni vlakana vise , bit ce do 5mj  :laughing6:

Aerox007:
to je home made prirubnica?

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 16 Prosinac, 2009, 19:14:01 ---ma bit ce to dobro sve , sam taj kondom u crno prespricat :D
a undertail ceka materijal , nemam smole ni vlakana vise , bit ce do 5mj  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Prije ću ja svoju Aeroxicu pomladit 7 godina nego kaj ti to završiš. Daj već jednom kitu stavi gore i vozi se ko čovek  :frajer:

dino_sk:

--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 19:16:44 ---Prije ću ja svoju Aeroxicu pomladit 7 godina nego kaj ti to završiš. Daj već jednom kitu stavi gore i vozi se ko čovek  :frajer:

--- Kraj citata ---
vozim se ja i sad ko covjek   :icon_biggrin:  ( piaggio sa spuhom i multivarom ko minarelli s kitom  :beah: :beah: ), cekaj da ovo zavrsim , imam potpunu podlogu za kit osim radilice koja je u super stanju ni trunke lufta nigdje ( 14000km ima)

@Aerox007

da homemade prirubnica je  :icon_biggrin:

dhorvat:
Gle, jeftinija investicija je kit i fergazer nego Auspuh neki malo jači. Na ovim novim zagušenim spuhovima je to banana, al kod mene čist solidno radi. Piaggio serijala sa tak nekim spuhom i multivarom 2000 ima veću krajnju nego trophy + ZX na minarelliju sa serijskim variomatom  :laughing6:

Al kaj će ti krajnja ionako? To je za fušere koji neznaju složit motor da ubrzava pa im je krajnja bitna. Vidiš kod mene ima i jednog i drugog  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju