Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
Rossi:
ja bolje vidim bez retrovizora ...jer kao prvo na skuteru imaju veliki mrtvi kut ...a kao drugo sigurnije mi je kad hocu npr iz trake u traku okrenem glavu na brzinu i uvjerim se svojim ocima koje mi je bog dao da nema nista....jer npr ako neko stoji tik do tebe na retrovizoru ga neces vidjeti....ali kad se okrenes malo vidis ga....
dino_sk:
sa proslim skutom sam vozio stalno bez retrovizora i stalno je bio okret glave prisutan ovo sto rossi govori,sve je stvar navike :binkybaby:
sad cu mu isprintat ovu stranicu i stavit ispod sica i kad me zaustavi i pocne srat dam mu ga i problem rjesen :dontknow:
na motociklu se mora imat barem lijevi al na mopedu ne :)
sad kad smo to fino zakljucili ,dosta s off topicom :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 03 Lipanj, 2009, 19:25:13 ---ja bolje vidim bez retrovizora ...jer kao prvo na skuteru imaju veliki mrtvi kut ...a kao drugo sigurnije mi je kad hocu npr iz trake u traku okrenem glavu na brzinu i uvjerim se svojim ocima koje mi je bog dao da nema nista....jer npr ako neko stoji tik do tebe na retrovizoru ga neces vidjeti....ali kad se okrenes malo vidis ga....
--- Kraj citata ---
U ZG u guzvi nemas vremena vratit glavu nakon okreta jer si vec nabio auto ispred sebe. Ili ostavljas toliki razmak ispred sebe da to mozes, ali onda ti u taj razmak svako malo ulijecu drugi auti, motori, skuteri....
Ja imam oba retrovizora, a i glavu okrecem uvijek osim u slucaju gore opisane situacije (guzva).
DvdAerox:
--- Citat: SlowRider - 03 Lipanj, 2009, 19:15:43 ---pricaj sto god hoces, samo neznam kako ces to dokazati nekom policajcu... uglavnom, ne isplati se, i ono najbitnije, voznja bez retrovizora ::)
--- Kraj citata ---
zalit ces se ako dobis kaznu, s obzirom da mozes dokazati to sta tvrdis...
RideRR4EveRR:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Lipanj, 2009, 19:32:52 ---U ZG u guzvi nemas vremena vratit glavu nakon okreta jer si vec nabio auto ispred sebe. Ili ostavljas toliki razmak ispred sebe da to mozes, ali onda ti u taj razmak svako malo ulijecu drugi auti, motori, skuteri....
Ja imam oba retrovizora, a i glavu okrecem uvijek osim u slucaju gore opisane situacije (guzva).
--- Kraj citata ---
Istina , ja nikad nemam retrovizore i zato malo zna bit zeznuto nekad ;D. Al se ne guram bas cestu izmedu autiju pa nije tako zeznuto.. BTW alfa mislim da sam te vidio danas na baranimirovoj.. Yasuni visoka temperatura boje tuned ? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju