Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner sp50 tuned by dino_sk
dino_sk:
--- Citat: gianelli - 17 Ožujak, 2009, 18:04:14 ---zato jer boja nemora uhvatit za kit, i mozda se budu vidile neravnine, takav sam ja odgovor dobio, nisam htjeo pokusavat nesto lakirat bez filera.
no vidit cemo rezultat tu. :)
--- Kraj citata ---
ma ovo sam isao samo pokusno spricat da vidim kak ce ispast ,kao sto sam napisao gore moram sutra po finiji brusni papir ic jer s ovim mi se vidi prijelaz i kad sam prespricao .....jel taj filer u spreju da i njega uzmem odma sutra ??
al eo sad isao jos rubove posmirglat s ravnom dascicom i smirglom da budu kak treba i da se sve poravna s ostatkom super je ispalo sutra jos s finim prec i taj filer kupit pa spricanje pravo :icon_thumright:
giannelli:
da, spric kit u spreju/filer. isto. nije neka kvaliteta ali posluzit ce ti. bacis filer, predes vodenim 600 ili 800 i onda ocistis pa boja.
dino_sk:
--- Citat: gianelli - 17 Ožujak, 2009, 19:06:06 ---da, spric kit u spreju/filer. isto. nije neka kvaliteta ali posluzit ce ti. bacis filer, predes vodenim 600 ili 800 i onda ocistis pa boja.
--- Kraj citata ---
oke tnx :icon_thumright:
sutra cemo to jos rjesitit pa javim rezultate
alfist159:
Napravi to kako spada misliš li za njega dobiti lovu koju tražiš! :icon_thumright:
Runner-50:
steta runnera zelim ti brz oporavak :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju