Tehnički kutak > Tuning skutera

jel ovo normalno?

<< < (2/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: area mf - 22 Prosinac, 2008, 22:32:17 ---sve po ps-u,nemogu vjerovat,bokte nisam ga ni provozao ko čovjek,šta sad radit??

--- Kraj citata ---

Vozit pa vidjet da li ide kako treba. Ako je kompresija time bitno smanjena, onda na 1. specijalu, novi klip, kariku (ali sumnjam da je bas tolika steta).
Ako se jedva osjeti pod noktom, onda vjerojatno nema pada performansi.

Gje su risevi? Na strani ispuha ili negdje drugdje? Bilo bi dobro da posaljes sliku da se vidi da li ris prelazi preko nekog kanala. Ako ne prelazi, onda je ili greska na karici (skoro nemoguce) ili je nesto sitno uletilo u cilindar.

area mf:
e ovak risevi su samo na području usisnih kanala i to samo jednog prvog do ispuha s desne strane,sad sam pregledao kariku i klip i nema nikakvih oštećenja i ris dolazi nakon usisnog kanala znači kad ga zatvori,ja sam isto mislio da nije od one šugave špere od obrade....

jedva al jedva se osjeti,budem ti sutra poslao sliku pa vidi.

igor.sb:
a zasto je cilindar isao dole? da nije zbog ono ''nece primit pun gas'' tj. premale dizne...pa si se zabrinuo

ami trade:
a jel stiskan na hladno?

možda baš od te razrade(3sata na leru) ne razrađuje se noci cilidar tako

area mf:
ma da zbog toga inače sam stvarno maler neam sreće ni sa čim(što se vidi)isus te utuko love u skuter nisam se ni provozao ko čovjek a cilindar već ima riseva....morao sam ga skinit jednostavno sam imao osjećaj da nešt nije u redu :sad1:
ma radio je on malo svaki dan u leru pa sam ga malo i vozao stiso ga par puta al nikad dok je bio ladan tek kad se zagrije na 4tu crticu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju