Ostalo > Svijet računala i mobitela
Miš!?
Agil:
ja imam jednog MX 500, i dva MX 518...jedan MX518 je crko...od karlovackog....pijte laško.......
morao sam kupit Razer Exactmat da se više ne kupaju u pivu......sad su debeli masni i ispravni... ;D
eladio:
--- Citat: dhorvat2 - 23 Prosinac, 2008, 15:01:06 ---
--- Citat: eladio - 23 Prosinac, 2008, 14:51:41 ---miš imam g9 dok ne izadje bolji , još nisam ono ful zadovoljan :redface:
tipkovnica, hm cekam ovu novu Logitech Iluminated pa cemo vidjet :redface:
--- Kraj citata ---
Čovjeće, ja ljudima cijele konfiguracije složim za pare koje ti bubneš za tipkovnicu i miša... :toothy3: Šala :laughing7:
Daj mi reci koja je caka kod tih miševa i tipkovnica tog cijenovnog ranga? Nikad nisam imal želju kupiti takvo nešto. Radije probam izvuć najbolje što se može do 150-160 kn za obadvoje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije sala, slozi se kako ne samo takva konfa :redface: :icon_biggrin:
kad je u pitanju online gaming moze doci do izrazaja i ne mora,.. za sve ostalo moze se jeftinije..
kod tipkovnice trenunto nije toliko bitno, osim ako kao ja volis flat , onda one losije stekaju, iako ima dobrih i jeftinih flat tipkovnica.. svakako je to za one koji su se razmatili, a ne stvar potrebe,.. ..oni koji puno tipkaju bi mozda znali reci vise, meni to nije bitno..
ja od tipkovnice trazim da je : tiha, rapored tipki normalan , flat - kratki hod tipki, eventualno gumirana i osvjetljena...
mis je bitan, i nema dobrog misa ispod 150 kuna trenutno, uglavnom takvi kostaju 300tinjak kuna..
sve preko je opet stvar ako si razmazen kao ja pa zelis i nešto nebitno vise, sto covjeka ipak veseli :icon_biggrin: :redface:
Drnda:
u mene su mx i vx revolution iz logitecha, oba dva su kupljena cim su dosla u trgovine, misevi su strava,, a baterija dobro dugo traje :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: eladio - 23 Prosinac, 2008, 15:25:04 ---nije sala, slozi se kako ne samo takva konfa :redface: :icon_biggrin:
kad je u pitanju online gaming moze doci do izrazaja i ne mora,.. za sve ostalo moze se jeftinije..
kod tipkovnice trenunto nije toliko bitno, osim ako kao ja volis flat , onda one losije stekaju, iako ima dobrih i jeftinih flat tipkovnica.. svakako je to za one koji su se razmatili, a ne stvar potrebe,.. ..oni koji puno tipkaju bi mozda znali reci vise, meni to nije bitno..
ja od tipkovnice trazim da je : tiha, rapored tipki normalan , flat - kratki hod tipki, eventualno gumirana i osvjetljena...
mis je bitan, i nema dobrog misa ispod 150 kuna trenutno, uglavnom takvi kostaju 300tinjak kuna..
sve preko je opet stvar ako si razmazen kao ja pa zelis i nešto nebitno vise, sto covjeka ipak veseli :icon_biggrin: :redface:
--- Kraj citata ---
...a da ne pričam kolko si me zarazio sad sa Josie :angry1: :sad147: :sad147:
Mala je... uf! Čak sam i privatnu kolekciju njezinih foto session-a napravio: :toothy3:
http://www.box.net/shared/n443xk1ppj
eladio:
..a sta da ti kazem, nemoj da ti rikne mis :redface:
:laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju