Općenito > Propisi
Prelazak granice
Dirk23:
daju ti papiric, cekas 30sek, i na njega lupe pecat, i moras ga imat dok se ne vratis, jer te slovenci pitaju nazad taj papiric, ako ga izgubis, imas sranja,
btw, i mi smo isli sa 17, vlakom, i niko nista, 16,17, to stariji maloljetnici, to pustaju!
PROOF:
da sa osobnom ti daju papiric na kojeg ti napisu ser. broj osobne i ima ja mislim i to moras imat do povratka...na taj papiric ti udare pecat......ja i frend hodali na bazene u ljeti u ormoz i nikad nis....
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 23 Prosinac, 2008, 01:19:52 ---ok, hvala na odgovorima, idemo do Slovenije...
--- Kraj citata ---
LOL a šta ćeš u slovenij s onom prdekalicom još kaznu popušiti nema ti tamo rega ispod ili bez retrovizora i šta da ti krepa u sloveniji :laughing9:
zoki_NRG:
evo, ja maloljetnik isao, sa osobnom, dobio papiric, ma sve super, doletim tamo nisam morao ni kacigu skidat a imao podkapu, ni prema tamo, ni prema nazad...jedino me pito, koliko kosta kaciga, dal su jeftinije u sloveniji ili italiji, ja reko nebih znao, kupio u hrvatskoj....bili ok na grani, sve pet
Losinj:
hehe,cudno da nisi moro skidat kacigu,vald ti je onda oci gledo :toothy9:
ma nije mu se dalo radit....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju