Tehnički kutak > Tuning skutera
disk stage6 iz roxa na sr-a
seba:
zanima me jel pase ovaj disk (zadnji) stage6 od yamahe aeroxa na sr-a minarelli. ja sam 99% siguran da pase,ali htio bi cut i vasa misljenja da ga ne kupim a onda da ne pase.
te-te-ac:
ja mislim da bi trebao pasat - mozda ces morat prosirit rupe za vike - jer znam kak je na prednjem bilo...
EDIT: zajeb mozda su rupe za disk od aeroxa vece nego od SRa pa bi trebao vrtat vecu rupu u glavcini i urezat navoj
jedino to moze bit problem ali ostalo sve valja (velicina 190mm,raspored rupa ...)
SlowRider:
Mislim da takav isti disk ima Robert. Kod njega jako dobro koci.
robert:
da isti takav ali rostfrei model imam ja! moram reći da saam prezadovoljan sa stage6 diskovima!
ako je scooter attacku vjerovati onda disk sa aeroxa ide samo na malagutti f15, benelli 491 rr do 2003 i mbk nitro!
usporedi šifru evo ti šifra mog diska S6-1316605/VA
seba:
--- Citat: robert - 22 Prosinac, 2008, 19:41:11 ---da isti takav ali rostfrei model imam ja! moram reći da saam prezadovoljan sa stage6 diskovima!
ako je scooter attacku vjerovati onda disk sa aeroxa ide samo na malagutti f15, benelli 491 rr do 2003 i mbk nitro!
usporedi šifru evo ti šifra mog diska S6-1316605/VA
--- Kraj citata ---
da to je ta sifra. ali muce me to vidio sam na drugom forumu na sr-ki minarelli taj disk. a na SA nema u ponudi za sr-a takav disk,pa si mislim to je sigurno taj od aeroxa. morao bi onda i meni pasat :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju