Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
mhr-team:
ajde mijata stavi malo slika, bas bi volio vidjeti malo... a i svi ostali :icon_thumright:
te-te-ac:
--- Citat: zoki_NRG - 24 Prosinac, 2008, 01:26:46 ---
--- Citat: te-te-ac - 24 Prosinac, 2008, 00:12:18 ---kak koce kljesta s 4 klipica na 285mm disku ??
mislim ono jel super,predobro,jebeno ili malo glupo da je cak mozda i previse - jel guma moze podnjet ?? kak ce bit na mokrom ??
ja bi volio da imam kocnice da kad zakocim da mi sva krv iz nogu zabije u šuplju glavu :redface: :toothy12:
--- Kraj citata ---
motor se nece voziti po mokrom...
--- Kraj citata ---
cek sta sad ako je neka bara na cesti ili da ga uvati kisa?- sta ce ga stavit na leđa i nosit doma ??
nisam ja ni mislio da se ganja po kisi vec kak se ponasa prednja kocnica - premali je tocak i masa skutera za tako nesto rejserski - kuiš
neki imaju i brembo (s mille-a ) na skuteru i kazu skroz nepotrebno...
black-rox:
Ma gledam ja dobro prognozu prije,a ako je neka lokva okrenem se i idem drugim putem,a vozim se 2 do 3 puta mjesečno po pol sata :icon_thumright:
black-rox:
23.12.2008.
Jučer uz sva sranja koja su se dogodila bar jedna pozitivna složio prenju kočnicu napravljene nove distance,za S6 radijalna kliješta da bi mogla na DMP disk 285mm za ozračiti sranje,ali to sad koči brutalno,i moral sam skinut opet sve plastike po jedno dvadeseti puta od kad ga slažem jer sam imao problema s rashladnom tekućinom bilo je svuda nekvalitetni (škart) yamaha dijelovi....
Na prvoj stranici je uvijek update tako da ne morate tražiti i listat za slike :icon_thumright:
Bruno1990:
vrhunski si slozio ovo..bas je pedantno..i predivno.. :headbang: :icon_thumright: :notworthy:
Nego daj..budes neki video nabacio da vidimo kako to ide.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju