Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: n0n4m3 - 22 Prosinac, 2008, 03:39:29 ---najbolje stavi neku web-cam i na net ... pa okolo reklame da se placa :toothy12: pa da svi gledamo :toothy9:
btw. pocea sam felge polirat ... nisam do kraja ni boju skinia a vec sam odusta :sad3: ali kad vidim ove tvoje nastavit cu ja to :headbang:
--- Kraj citata ---
Samo naprijed u jebenu igru si se upustio sanjat ćeš vodobrusni šmirgl papir a tamo di ga budeš kupoval počet će te čudno gledat i kad mu kažeš ko ja šta radiš blijedo će te pogledat i reć da nisi normalan :laughing7: :laughing7:
pitaNS:
ha,ha,ha što se tiče poliranja to je stvarno heben posao...I ja sam se napatio da je to čudo, prsti non-stop prljavi i bolni, u sobi haos....ma bolje je da se ne sećam! :BangHead:
Inače što se tiče projecta, stvaaarno svaka čast....Toliko puno novaca uloženo i truda da je to straaaašnoooo...ovo je stvarno ljubav jer spucati toliko truda i novaca u scooter je bolesno... :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kažem još jednom SVAKA ČAST, i voleo bi kad bi bilo više slika kompletnog scootera! ! ! :icon_thumright:
neer:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
TheBili:
Svaka cast i sve pohvale................... :klanjamose:
sfx:
svaka čast, perfektno sve :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju