Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (14/90) > >>

black-rox:

--- Citat: n0n4m3 - 22 Prosinac, 2008, 03:39:29 ---najbolje stavi neku web-cam i na net ... pa okolo reklame da se placa  :toothy12: pa da svi gledamo  :toothy9:

btw. pocea sam felge polirat ... nisam do kraja ni boju skinia a vec sam odusta  :sad3: ali kad vidim ove tvoje nastavit cu ja to  :headbang:

--- Kraj citata ---
Samo naprijed u jebenu igru si se upustio sanjat ćeš vodobrusni šmirgl papir a tamo di ga budeš kupoval počet će te čudno gledat i kad mu kažeš ko ja šta radiš blijedo će te pogledat i reć da nisi normalan :laughing7: :laughing7:

pitaNS:
ha,ha,ha što se tiče poliranja to je stvarno heben posao...I ja sam se napatio da je to čudo, prsti non-stop prljavi i bolni, u sobi haos....ma bolje je da se ne sećam!  :BangHead:

Inače što se tiče projecta, stvaaarno svaka čast....Toliko puno novaca uloženo i truda da je to straaaašnoooo...ovo je stvarno ljubav jer spucati toliko truda i novaca u scooter je bolesno...  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kažem još jednom SVAKA ČAST, i voleo bi kad bi bilo više slika kompletnog scootera! ! !  :icon_thumright:

neer:
  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

TheBili:
Svaka cast i sve pohvale...................  :klanjamose:

sfx:
svaka čast, perfektno sve  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju