Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
challenbeen:
Kralju moj, ima tu ekipe koji slažu buildove a imaju i djece i žena... :glasses2: :icon_thumright:
samo naprid i nedaj se smesti... ja bi te rado pratio sa takvim nadogradnjama i pucanja para u skuter, ali radije bi nešto složio za siguran trip :notworthy:
black-rox:
--- Citat: challenbeen - 24 Studeni, 2021, 22:14:18 ---Kralju moj, ima tu ekipe koji slažu buildove a imaju i djece i žena... :glasses2: :icon_thumright:
samo naprid i nedaj se smesti... ja bi te rado pratio sa takvim nadogradnjama i pucanja para u skuter, ali radije bi nešto složio za siguran trip :notworthy:
--- Kraj citata ---
Slazu dok zena ne sazna cijene dijelova 😂😂 Za siguran trip tu je runner 282 i SP 180 ☺️
dado_mhr:
Već sam mislio da je puko u dijelove! Jedan rox više :D
black-rox:
--- Citat: dado_mhr - 25 Studeni, 2021, 22:23:04 ---Već sam mislio da je puko u dijelove! Jedan rox više :D
--- Kraj citata ---
Nije ako sam ga vozio od kad je slozen svega par puta i dalje je kompletan i ko iz salona 😁
PchelaUbica:
Oooo roxulja kantulja tjuneri se okupljaju :hello: :glasses9: Oce bit sta tjuninga braćoo.
Sjecam se ovog roxa. Jedna od prvih tema koje sam citao s foruma. Drago mi je da si se vratio. A i mislio sam da se nece prodat po onoj cijeni :dontknow: mada ne osporavam tvoje ulozene vrijeme trud i pare
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju