Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (89/90) > >>

challenbeen:
Kralju moj, ima tu ekipe koji slažu buildove a imaju i djece i žena...  :glasses2: :icon_thumright:

samo naprid i nedaj se smesti... ja bi te rado pratio sa takvim nadogradnjama i pucanja para u skuter, ali radije bi nešto složio za siguran trip  :notworthy:

black-rox:

--- Citat: challenbeen - 24 Studeni, 2021, 22:14:18 ---Kralju moj, ima tu ekipe koji slažu buildove a imaju i djece i žena...  :glasses2: :icon_thumright:

samo naprid i nedaj se smesti... ja bi te rado pratio sa takvim nadogradnjama i pucanja para u skuter, ali radije bi nešto složio za siguran trip  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Slazu dok zena ne sazna cijene dijelova 😂😂 Za siguran trip tu je   runner 282 i SP 180 ☺️

dado_mhr:
Već sam mislio da je puko u dijelove! Jedan rox više :D

black-rox:

--- Citat: dado_mhr - 25 Studeni, 2021, 22:23:04 ---Već sam mislio da je puko u dijelove! Jedan rox više :D

--- Kraj citata ---

Nije ako sam ga vozio od kad je slozen svega par puta i dalje je kompletan i ko iz salona 😁

PchelaUbica:
Oooo roxulja kantulja tjuneri se okupljaju  :hello: :glasses9: Oce bit sta tjuninga braćoo. 
Sjecam se ovog roxa.  Jedna od prvih tema koje sam citao s foruma. Drago mi je da si se vratio.  A i mislio sam da se nece prodat po onoj cijeni  :dontknow:  mada ne osporavam tvoje ulozene vrijeme trud i pare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju