Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (86/90) > >>

Mikac21:
stari svaka čast kako si sklepo tog roxa.j#bote kad sam prvi puta vidio slike mislio sam da je neki fotošop bulšit i akcije :laughing9:
sad moraš još jednog roxa napraviti.ja teb dam svoga koji je 85%sređen,ti men Derbija 250 svoga i svi sretni i zadovoljni :laughing3:

giannelli:
kad se bavis svime i svacime mozes i tako sredit tersku  :glasses9:

inace rox je strava, vjerujem da je jedan od  2% foruma koji je slozen bez mane i fuša.  :glasses9:

black-rox:

--- Citat: Mikac21 - 27 Srpanj, 2012, 19:28:02 ---stari svaka čast kako si sklepo tog roxa.j#bote kad sam prvi puta vidio slike mislio sam da je neki fotošop bulšit i akcije :laughing9:
sad moraš još jednog roxa napraviti.ja teb dam svoga koji je 85%sređen,ti men Derbija 250 svoga i svi sretni i zadovoljni :laughing3:

--- Kraj citata ---

A u dilemi sam za derbia dali da ga prodam ili ne,ali zamjene su moguće jedino za kakav racing supermoto :)

Mikac21:

--- Citat: black-rox - 28 Srpanj, 2012, 00:58:05 ---
--- Citat: Mikac21 - 27 Srpanj, 2012, 19:28:02 ---stari svaka čast kako si sklepo tog roxa.j#bote kad sam prvi puta vidio slike mislio sam da je neki fotošop bulšit i akcije :laughing9: :(
sad moraš još jednog roxa napraviti.ja teb dam svoga koji je 85%sređen,ti men Derbija 250 svoga i svi sretni i zadovoljni :laughing3: :-

--- Kraj citata ---

A u dilemi sam za derbia dali da ga prodam ili ne,ali zamjene su moguće jedino za kakav racing supermoto :)

--- Kraj citata ---

a jesi neki,hehe

NOX:
Kako su krenuli ostali b.t. projekti ima li novosti sa svetim gralom  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju