Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (81/90) > >>

malaguti:

--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2010, 20:37:09 ---Dobro čuješ čak imam i kupca,samo neznam nekako mi žao ga prodat,jer ako ga prodam gotovo je sa skuterima bacam se na slaganje jednog SM motora neznam u velikoj sam dilemi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da cuo sam da imas i kupca,sta ce lika pustit na kratko iz ludnice da kupi aeroxa?  :laughing9:

igor.sb:
ajd cuti  :toothy12: :toothy12:

da i tebi netko ponudi toliko love za runera jel ga ne bi dao odma

i jos jedan set cuning naljepnica ak mu se ove mnogobrojne poderu

malaguti:

--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2010, 20:37:09 ---Dobro čuješ čak imam i kupca,samo neznam nekako mi žao ga prodat,jer ako ga prodam gotovo je sa skuterima bacam se na slaganje jednog SM motora neznam u velikoj sam dilemi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ajmo sad ozbiljno,znas i sam da ti nece nitko dati toliko novca i da nemozes nista dobit,tako da se neisplati prodavati,znam da ti se motaju po glavi svakakve kombinacije za motor kao i meni,ali pomalo,ima vremena,firefox je kod mene pet godina i nema sanse da ga prodam,runner je dvije godine i isto sam nesto razmisljao i zakljucio da nema sanse da ga prodam,motor ce se vec nekako kupit :icon_thumright:

Nero:

--- Citat: malaguti - 27 Svibanj, 2010, 22:58:18 --- ajmo sad ozbiljno,znas i sam da ti nece nitko dati toliko novca i da nemozes nista dobit,tako da se neisplati prodavati,znam da ti se motaju po glavi svakakve kombinacije za motor kao i meni,ali pomalo,ima vremena,firefox je kod mene pet godina i nema sanse da ga prodam,runner je dvije godine i isto sam nesto razmisljao i zakljucio da nema sanse da ga prodam,motor ce se vec nekako kupit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a i vi na svašta nasjedate...

malaguti:

--- Citat: Nero - 28 Svibanj, 2010, 16:32:49 ---a i vi na svašta nasjedate...

--- Kraj citata ---
jeste sutra na grobniku? motohappening je,ja cu biti gore oko 13-14h :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju