Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: White - 15 Travanj, 2010, 14:18:46 ---novac pokrece svijet,ako imas novac mozes to napraviti,btw ja nikada nebih napituro 70cc pa da svakih par sto km moram skidat makinu i gledat jel sve jos uvijek na svome mjestu :thefinger:,truda ima ali meni se nesviđa i amen
--- Kraj citata ---
Jbg to moraš voliti,pare su najmanji problem,meni je ovo ovako iz gušta za svaki dan imam drugi motor,ali nema većeg gušta nego kad sjedneš na ovo miris i zvuk 2T motora :toothy11:
fatal1ty:
skuter je na mjestu,svaki styling dio izmijenjen...ovo ono,polirano lakirano,BCD itd p**** materine,da bi riječi reko,cmok :glasses2:
ali scoot ti nema dušu stari moj :dontknow:
to nemožeš kupiti :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: fatal1ty - 15 Travanj, 2010, 18:02:20 ---skuter je na mjestu,svaki styling dio izmijenjen...ovo ono,polirano lakirano,BCD itd p**** materine,da bi riječi reko,cmok :glasses2:
ali scoot ti nema dušu stari moj :dontknow:
to nemožeš kupiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahaha da nema dušu :laughing9:
fatal1ty:
nekuzis ti uopce...evo mene s 1500e u saarbruckenu...za tjedana dana imam istog roxa ko tvog.jedina stavka tu su pare
Nero:
Ajde majstore pa kreni onda... jedva čekam i to vidit.. Vidim ovdje ima kandidata za Vidovitog Milana i to linija za pametne.. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju