Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
pitaNS:
vrlo lepo predstavljanje...naravno čeka se video ubrzanja, kako dobro izgleda svi očekujemo da tako dobro i ide...e sad...
black-rox:
Evo par novosti motor napokon registriran,i danas ga upalim i radi izvrsno malo troka preko pola gasa,ali ajde mislim dizna jebe,i vozim se ja kad paf rupa i pukne mi zadnji kiesler blatobran poludio dođem doma parkam ga dolijem benge kresnem ga stavim manju diznu idem probat motor bo i ugasi se gledam wtf i nema šanse upaliti ga,i nakon šta sam sve živo pregledal iskopam serijski cdi i ubodem motor radi prima,još malo samo paljenje poštelat jer je ipak drukčiji cdi i da dođu kraći prijenosi i to je to,evo jedan mali filmić kako to trenutno radi to još nije to ić će to bolje cheers
igor.sb:
odma se sjetim kako si neerov filmic kometirao lool
ako sam dobro shvatio black team pa i filmic mora biti u mraku ili?
:icon_thumright:
doc-sr150:
--- Citat: igor.sb - 23 Svibanj, 2009, 01:25:57 ---odma se sjetim kako si neerov filmic kometirao lool
--- Kraj citata ---
hahahaha...možda je poštelan da po mraku ide bolje...hh
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 23 Svibanj, 2009, 01:25:57 ---odma se sjetim kako si neerov filmic kometirao lool
--- Kraj citata ---
Hehehe ma ne mora biti u mraku ovo je frend snimil kad sam išal probat bit će po danu sad sam napokon riješil to sranje jedan dan radi jedan ne usrani cdi crveni od topa,samo ću još malo paljenje naštelat i bok,a sranje od topa nikad više........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju