Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
Nikon:
ja san ti isa na wc (setajuci) sat vrimena posli atroskopije.. hahha popizdili su na mene... pripremi se na to da ces primit infuziju a kako od lokalne anestezije nista ne osjecas.. pisat ces po sebi :binkybaby:
oporavak je super brz, jedino je sranje sta bi mora lezat ka 24 sata zbog lokalne inace te mogu uvatit neke glavobolje :):)
black-rox:
--- Citat: Nikon - 05 Ožujak, 2009, 11:59:58 ---ja san ti isa na wc (setajuci) sat vrimena posli atroskopije.. hahha popizdili su na mene... pripremi se na to da ces primit infuziju a kako od lokalne anestezije nista ne osjecas.. pisat ces po sebi :binkybaby:
oporavak je super brz, jedino je sranje sta bi mora lezat ka 24 sata zbog lokalne inace te mogu uvatit neke glavobolje :):)
--- Kraj citata ---
Uf ja i mirovanje užas ja sam sa štakama vozio motor,kasnije sa slomljenom ključnom kosti,zato mi je i zarasla malo krivo,a ja mislo na tu atroskopiju otić s motorom xD :laughing9:
Nikon:
pa mozes bez greske.. kad prodje lokalna mos s nogom sta os al ti naglase da je stedis hahah... ( bit ce stelanja roxa za 7 dana :laughing7:)
180fxr:
znas sta cu ti rec... imam neke veze na velesajmu pa cemo vidjet dal se moze iskemijat da bude na izlozbi na auto show-u.... fakat niej za nis nego za izlozbe..... :icon_thumright:
seba:
--- Citat: black-rox - 05 Ožujak, 2009, 11:39:57 ---Atroskopija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nedavno sam bio i ja na atroskopiji u lovranu isto za koljeno. ja sam isao drugi dan doma,a kazu po novom da ce se ic valjda isti dan cak doma. drugi dan ti vec hodas ko pravi :toothy9: meni je bilo malo cudno jedino kad dobis injekciju u leđa pa nista ne osjecas od pasa na dole :laughing7: mali je koda ni tvoj :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju