Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
Pupo:
--- Citat: Nikon - 03 Ožujak, 2009, 07:57:13 ---je ali ako su sastrane onda neko otkine komad slike i predstavi roxa ko svog :angry7:
--- Kraj citata ---
A jebiga, uvijek postoji mogućnost da si netko prisvoji slike. Ako se nekome da zaj**** makknut će i sa pola slike slova, mada nisam vidio nigdje da si je netko prisvojio projekat. Jer da to netko napravi s ovog foruma svi bi ga isprdali jer svi znaju da je to black-rox projekr. A da netko izvana uzme slike i stavi kao svoj, opet će se saznati.
Sorry black na offu, slobodno reci pa da Nikon očisti moj spam :).
black-rox:
--- Citat: Nikon - 03 Ožujak, 2009, 07:57:13 ---je ali ako su sastrane onda neko otkine komad slike i predstavi roxa ko svog :angry7:
--- Kraj citata ---
Evo kolega nikon je sve rekao,ovo je samo zaštita slika,jer sam primjetio na par mjesta su se pojavile moje slike s uklonjenim,tako da ni jedna moja slika na net ne ide bez ovoga :icon_thumright:
neer:
--- Citat: black-rox - 03 Ožujak, 2009, 19:39:53 ---Evo kolega nikon je sve rekao,ovo je samo zaštita slika,jer sam primjetio na par mjesta su se pojavile moje slike s uklonjenim,tako da ni jedna moja slika na net ne ide bez ovoga :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je pametno .evo na 4t skuteri forumu sam naletio na topic di je momak trudio se za neki blatobran da ga napravi i napravio ga stvarno je momak originalan i dodje mu neki supak s ss-a i kopira mu sve ama bas sve...mislim neznace ti sam slike puno ali jbg trud svako voli biti poznat i svatko zeli da se cuje njegovo ime kada se nesto vidi ili iskopira..pametno bleky :icon_thumright:
black-rox:
E to je to ko i ja ako uzmem neki tekst opis nečega kako se radi i stavim kod sebe na forum dole obavezno napišem ko je napisao tekst,neka se zna itd da sada ne idemo u off :icon_thumright:
charnel:
aj neki video daj , garant imaš. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju