Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (43/90) > >>

black-rox:

--- Citat: neer - 01 Ožujak, 2009, 18:04:01 ---nisam htio popljuvat nadam se da nisi to tak svatio bleky,,,prekrasan je skuter

--- Kraj citata ---
Sve ok svako ima svoje mišljenje,ali ja baš ne volim da su te plastike neke prerade,a sa svim ovim šta kupiš nije baš zavidaj oko ovog repa sam imao čudo zavidam štop poklopac sica majko mila stoji užas štop strši na jednoj strani 2cm van iz repa između undertail i štopa moreš prst gurnut,slabo mi je došlo,par dana čekić pila i udaraj pa stavi probaj sad tu dobro tu ne pa opet i tako dok nije se sve poklopilo,rep nisam htio raditi od komada jer za to imam druge planove,imam još jedan rep pa mislim nešto lijepo iskombinirati,ali ništa pretjerano šta bi jako promjenilo izgled :icon_thumright:

fatal1ty:
Sviđa mi se skuter veri mač,samo šta bi ja spojio rep,ali to sam samo ja :)

Kemo_nrg:
e kad vec kazes da pare nisu problem, (JESU PROBLEM  :icon_biggrin: ) kolko si te izaslo sve ovo? para  :)

dino gp1:

--- Citat: Kemo_nrg - 01 Ožujak, 2009, 22:58:18 ---e kad vec kazes da pare nisu problem, (JESU PROBLEM  :icon_biggrin: ) kolko si te izaslo sve ovo? para  :)

--- Kraj citata ---

Već je prije napisao :)... sa skuterom i svim dijelovima oko 7000 eura!

black-rox:

--- Citat: fatal1ty - 01 Ožujak, 2009, 22:37:18 ---Sviđa mi se skuter veri mač,samo šta bi ja spojio rep,ali to sam samo ja :)

--- Kraj citata ---
I meni se sviđa spojeno,ali da ostane štop,ali ima jedan problem naše ceste divne i onda se to dogodi da pukne,možda napravim jedan od komada,ima vremena :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju