Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Ožujak, 2009, 13:20:46 ---Sad ce te popljuvat oni cije serijale idu 100+ km/h :toothy12:
--- Kraj citata ---
xD a najače mi je kada neko pita šta to sada ide 150 više xDDD bitno je ubrzanje ne krajnja,da ide 80 super samo da to tih 80 dođe dok rečeš keks ma jučer me cijeli dan j#bo karb,a nije mi se to tamo dalo raskopavat,pa smo se tako vozili isto ide ko kuga,samo nije to to jedva čekam da to naštelam,i vjerovatno ću staviti serijske prijenose natrag,ne zanima mene krajnja nego ubrzanje :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: black-rox - 01 Ožujak, 2009, 13:32:37 ---vjerovatno ću staviti serijske prijenose natrag
--- Kraj citata ---
Time ces samo dobiti start u prvih par metara bolji jer ce kuplung krace proklizavati (jer ce se brzina rotacije sekundara i zvona prije izjednaciti), ali medjuubrzanja ce ostati identicna ili cak i malo losija. Krajnja ce vjerojatno pasti proporcionalno skracivanju prijenosa ili ce motor razliku nadoknaditi prevrtavanjem jer ce imati dosta snage za to,
Idealno je imati getribu dugu taman toliko da remen dodje do kraja variomata. Ako remen ne dodje - preduga je getriba, a ako dodje i ondapocne i prevrtavat - prekratka je.
To je opcenito u vezi getribe, a za trke je druga stvar jer se tamo slaze prijenos obzirom na konfiguraciju staze.
black-rox:
Dalio sam to samo privremeno,jer mislim kupiti malossi 15% primar,ja sada imam 25%primar,pa mi malo start sjeban s time,ali poslije ide fino,to ćemo još sve vidjeti bitno da je napokon cijeli u komadu,sad mi lakše,jedna obaveza manje u životu,mogu se sada više posvetiti drugim stvarima,onako je bilo svaki dan trči ovo napravi ovo probaj ono itd :icon_thumright:
area mf:
jeben skuter svaka čast,samo treba i imat para viška za to..
aeroxtuning:
@black-zasto ne uzmes stage6 primar 13/43.dulji je za oko 17 posto,ja ga imam...mislim da bi ti bilo super.ima vec upresanu osovinicu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju