Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: gumy - 15 Veljača, 2009, 21:38:17 ---moj tpr je imao assowerke klip...
a čekaj jedno mi nije jasno.. tamo si prije napisao.. kak si uspio skinit sp180 s variom, ako se ne varam 25% duži prijenos, bijele oprugice na kvačilu, neuštelan karb i 3.8 rolice?
--- Kraj citata ---
Pa serijski sp nije neko čudo nije to neki problem okinut,sad kad se složi neće to više biti tako,aerox će mu moć samo guzicu gledat xD :laughing9:
doritos:
STARI lud si ko siba :happy6:
nemoj krivo shvatit... strasno dobro i preljepo za razliku kako drugi kao tuniraju i jebu po skutu a ono sve neuredno, zmazano...
skut i sa 5 t kn moze izgledati odlicno i mrak samo ako je majstor uredan i cist...patim da je sve cisto i sjajno i kazem ti lega ...
STRASAN SCOOT :icon_thumright: :notworthy:
pozz i sad malo stedi i stegni remen jer je frende KRIZA :toothy10:
black-rox:
Evo napokon je došao i taj dan da ovaj project ugleda svjetlo dana,dan je počeo tako šta sam se probudio ulovio krpe polir paste i dorada nekih sitnica,oko 14 sati kod mene su stigli frx,toni,rene i di drugdje nego na Grobnik speed day da napravimo jedan pravi photo session,tu su vam dvije godine i šest mjeseci rada pa sada recite da li je number 1 in croatia cheers
Photos by Frka
dino_sk:
:hail: :hail: :hail: :hail: predobar :icon_thumright:
Bruno1990:
kako je bolestan ajme meni aaaaaaaaaa :notworthy: :notworthy: :notworthy:
kralju svaka cast definitvno number 1 in croatia cheers :headbang:
daj video !!! :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju