Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
neer:
meni je bas krasan jao sto je ljupak
perica_46:
mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??
black-rox:
--- Citat: hac - 02 Veljača, 2009, 18:27:08 ---ma baš gledam,tajvansko smeče u njemačkom pakovanju....ništ to je onda normalno za taj karb,vjerovatno ne može bolje ;D
--- Kraj citata ---
Ma dobar je ja takvo mišljenje imam za dellorto talijansko smeće :laughing7: još nije to naštelano ni približno to je sve za prvu ruku,ja sam kriv složim motor u krivo vrijeme zimi,i sad nemam kad štelat ni niš kad pada non stop ili kiša ili snijeg i cesta puna soli i pijeska kad zatopli sve će se to naštelat :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: perica_46 - 02 Veljača, 2009, 19:45:33 ---mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??
--- Kraj citata ---
Kao TPR... jači midrace kit... 15-16 ks
black-rox:
--- Citat: dino gp1 - 02 Veljača, 2009, 19:49:35 ---
--- Citat: perica_46 - 02 Veljača, 2009, 19:45:33 ---mnogo dobar rox, samo to jos sve postelat kako bog zapovjeda i teranje!!! e a koliko je jak taj stejđov kit?? u rangu s kojim je taj??
--- Kraj citata ---
Kao TPR... jači midrace kit... 15-16 ks
--- Kraj citata ---
TPR i S6 su potpuno isti kitevi jer se rade i u istoj tvornici samo je pakiranje S6,ja sam zadovoljan ali uvijek može jače i bolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju