Ostalo > Foto, video, music...

animirani filmovi sinkronizirani na hrvatski

<< < (2/5) > >>

PROOF:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 23:36:40 ---dobro bi bilo kad bi mi mogao dati neku listu stvari koje sve imaš! mali obožava sve tipa ninja kornjače, transformersi i sslično!
radi se o sinu mog kolege! stari nema novca ni za osnovne stvari a mali obožava crtiće i takve stvari! pa sam mu odlučio par komada nabaviti i na dvd kopirati!

--- Kraj citata ---
dobra dusa ovog foruma... :)

Shiltac:
ako imaš flat ja ti dam torrente preko kojih možeš skinut.

gokiSP:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 23:36:40 ---dobro bi bilo kad bi mi mogao dati neku listu stvari koje sve imaš! mali obožava sve tipa ninja kornjače, transformersi i sslično!
radi se o sinu mog kolege! stari nema novca ni za osnovne stvari a mali obožava crtiće i takve stvari! pa sam mu odlučio par komada nabaviti i na dvd kopirati!

--- Kraj citata ---
e imam dosta takvih stvari, tj mali od mog strica... sutra cu popisat sve sta ima takvoga pa cu ti poslat na pm i ti izaberi i ja przim... :icon_thumright:

robert:

--- Citat: Shiltac - 21 Prosinac, 2008, 23:38:34 ---ako imaš flat ja ti dam torrente preko kojih možeš skinut.

--- Kraj citata ---
ma imam flat ali to sa torentima nikad nisam skužio! jedan film u recimo 15 djelova i kako onda sve to u jedno sastaviti!

@proof:
žao mi malog a božić je blizu

@gokiSP: super, hvala kolega :icon_thumright:

PROOF:
lijepo od tebe..... :icon_thumright:

a to za torrente skines si utorent program i kad nades torrenta za nekaj onda ga stavis skidat i onda te pita otvori s i odaberes utorrent i pocne ga skidat..nema tu filozofije......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju