Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (16/48) > >>

gumy:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 13 Veljača, 2009, 10:36:07 ---cim se moze rezat pero? bojim se samo da nikal nepocme otpadat,ako bi rezao sa malom brusilicom i tankom sajbom

--- Kraj citata ---

meni je hac sređivo, al kontam da možeš bez problema sa bijaksom i sa onim okruglim šmirglom što ima nastavak.. i na kraju to izgladit s nekim finim šmirglom

neer:

--- Citat: gumy - 13 Veljača, 2009, 13:12:27 ---meni je hac sređivo, al kontam da možeš bez problema sa bijaksom i sa onim okruglim šmirglom što ima nastavak.. i na kraju to izgladit s nekim finim šmirglom

--- Kraj citata ---
teško da ces nikasil skinit smirglom ja sam probao neide najbolje je s onim malim sajbicama za biax prvo odrezat ono sto treba a onda obradjivat s kamencicima,ili tim malim smirgl glavama

..::IVKULJA::..:
znam da sa kamenom mogu sredit zavrsnu obradu,al sa cim kvalitetno odrezat...znam kad sam kod tokara odneo stari cilindar da skrati kosuljicu za 5mm,poceo nikal otpadat!!

hac:
nikasil puca kao staklo,pogotovo malosijev.....ovaj gilardoni od sp180 cil malo manje al puca isti racku........ja režem pera malom dijamantnom šajbom na 22000 rpm sa zračnim biaxom

3alfa3:

--- Citat: hac - 14 Veljača, 2009, 14:20:32 ---nikasil puca kao staklo,pogotovo malosijev.....ovaj gilardoni od sp180 cil malo manje al puca isti racku........ja režem pera malom dijamantnom šajbom na 22000 rpm sa zračnim biaxom

--- Kraj citata ---

I kako onda kvalitetno skinut vrh cilindra (konkretno na mojoj replici) u svrhu smanjivanja skvisa? Recimo, za nekih 0,5mm?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju