Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (2/48) > >>

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2008, 20:38:53 ---sve mi je ok samo malo mi je misterija kak ti mislis da ce ti 26 dellorto bit dosta za 190cc.  :dontknow: Po meni bi bar trebao stavit 32 ak ne i 35 i to naravno mikuni tm koji je po svemu bolji od dellorta.ali ajde ak ti mislis da ce ti to bit dobro necu ti solit pamet.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Vjeruj mi dovaljan mu je pwk26 dellorto u moju kuću više nikad i da idem veći stavljat preko 28 ne idem :icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 21 Prosinac, 2008, 20:59:35 ---
--- Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2008, 20:38:53 ---sve mi je ok samo malo mi je misterija kak ti mislis da ce ti 26 dellorto bit dosta za 190cc.  :dontknow: Po meni bi bar trebao stavit 32 ak ne i 35 i to naravno mikuni tm koji je po svemu bolji od dellorta.ali ajde ak ti mislis da ce ti to bit dobro necu ti solit pamet.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Vjeruj mi dovaljan mu je pwk26 dellorto u moju kuću više nikad i da idem veći stavljat preko 28 ne idem :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sta premali ti je rezervar 12 litara.  :laughing11:

black-rox:
Nije problem u potrošnji jer da pitam koliko će trošiti nikad se nebi u ovakve stvari upuštali bitno je da ide i da traje zato je midrace jer je ovo za do trgovine po kruh i tako :laughing9:

te-te-ac:

--- Citat: te-te-ac - 21 Prosinac, 2008, 21:59:50 ---projekt je stvarno svaka cast

para, vremena i volje u tome ima vise nego vode u dravi

ovo ce bit demon  :headbang:

jebeno samo kud bas crna boja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

btw. ajd mi prodaj malo volje jel kak se meni cini imas je viska  :icon_biggrin:

black-rox:

--- Citat: te-te-ac - 21 Prosinac, 2008, 22:05:11 ---btw. ajd mi prodaj malo volje jel kak se meni cini imas je viska  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hehe to je najskuplji dio a čuješ dogovoriti ćemo se neznam koliko nudiš :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju