Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project midrace sp 180
dino_sk:
vidim ja black da ti imas novaca da neznas sta ces s njima , cim ti ovakva dva projekta odjednom pravis onda se ima :laughing7: :drunken_smilie: :frajer:
black-rox:
--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2008, 22:51:16 ---vidim ja black da ti imas novaca da neznas sta ces s njima , cim ti ovakva dva projekta odjednom pravis onda se ima :laughing7: :drunken_smilie: :frajer:
--- Kraj citata ---
A nije baš da imam na bacanje radim te u firmi te u fušu pa se zaradi,a u ovom projectu sp180 sam ja za sada potrošio 500kn jer to se slaže za prijatelja a za roxa ne pitaj od te cifre mi se vrti :icon_thumright:
te-te-ac:
--- Citat: black-rox - 22 Prosinac, 2008, 23:10:50 ---
--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2008, 22:51:16 ---vidim ja black da ti imas novaca da neznas sta ces s njima , cim ti ovakva dva projekta odjednom pravis onda se ima :laughing7: :drunken_smilie: :frajer:
--- Kraj citata ---
A nije baš da imam na bacanje radim te u firmi te u fušu pa se zaradi,a u ovom projectu sp180 sam ja za sada potrošio 500kn jer to se slaže za prijatelja a za roxa ne pitaj od te cifre mi se vrti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozda zato nemos spavat :toothy11:
doc-sr150:
kolko si uložio u roxa od prilike????
sfreak:
--- Citat: doc-sr150 - 23 Prosinac, 2008, 16:13:16 ---kolko si uložio u roxa od prilike????
--- Kraj citata ---
takvo pitanje se ne pita osim ako se stvarno zeli past u nesvijest
svidja mi se ovaj origigi look, a da leti...za roxa vec znas sta mislim i koliko puta smo pricali...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju