Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project midrace sp 180
black-rox:
--- Citat: steeef - 07 Siječanj, 2015, 16:17:14 ---pa jel već propišal? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
O da,a još nije ni đir napravljen. Vraćen danas natrag u njemačku i čekam da mi pošalju novi. Tvornička greška puštao je ulje na dijelu di se štela povrat.
Ceki21:
Pljuga, al eto sreća da su Švabe razumni :icon_scratch: :icon_thumright:
walkay:
Bas si maler, najgore kad moras vratiti ono sto si najvise cekao da ti stigne, valjda ce drugi biti ok. Jel pase donji prihvat na blok, ili ces morat siriti?
black-rox:
--- Citat: walkay - 07 Siječanj, 2015, 18:21:20 ---Bas si maler, najgore kad moras vratiti ono sto si najvise cekao da ti stigne, valjda ce drugi biti ok. Jel pase donji prihvat na blok, ili ces morat siriti?
--- Kraj citata ---
Dole je preuzak za 50cc je širina. Ima još jedan problem previsok je i to debelo,tako da ću i tu nešto morat iskemijat. Jer će mi motor stajat ko da je za drag.
Evo slika razlika bitubo i ovaj S6
Što se tiče amortizera sada su mi poslali zadnji i više ih nema.Kažu da je to to,rasprodaja lagera i novi se neće raditi.
Ceki 21 nisam već duže vrijene naručivao sa attacka,pa sam zaboravio koliko su oni ustvari problematični,dok sam samo naručio koliko je natezanja bilo oko poštarine koju sam na kraju platio 40.70€ i za koju su rekli da će vratiti natrag,a još uvijek nisu vratili.
Ceki21:
Ne znam kak je taj amortizer tolko duzi, pa to je strasno :/
Opet s druge strane kad si to sve napisal, ovo je mukotrpna kupovina. Kupi, vrati, bori se za postarinu :/
Inace amortizer izgleda ful brutalno, ali po ovom izgleda da ima vise negativnih stvari nego pozitivnih ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju