Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (32/48) > >>

SPecial:
Nema ih vise,nadam se da su zivi  :laughing11:

Psych0:
aaaa koja jebena brutala ! ZLO

:headbang: :headbang: :headbang:

black-rox:

--- Citat: SPecial - 04 Svibanj, 2010, 00:53:30 ---Nema ih vise,nadam se da su zivi  :laughing11:

--- Kraj citata ---
Živi živi samo od silnih motora se više ne stigne na net glava mi puca već samo čim vidim motor haha na dan ih napravim barem 3,tako da ono jedva čekam vikend da se odmorim,a onda mi se neda na forum,sp je složen,samo se ne vozi stoji u garaži do roxa :icon_thumright:

SPecial:

--- Citat: SPecial - 28 Travanj, 2010, 23:17:07 ---
Bi li bilo dovoljno stavit distancer od cca 3cm da ti kada ne udara gljivu po glavi?

--- Kraj citata ---

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Evo Roxa kompa. Ajde mi molim te odgovori na ovo pitanje ako si tu.

black-rox:
Stigal mi je onaj pro porting distancer usisa i ono stvarno bi bilo krasno da bar jednom mogu nešto samo zavidat bez dorada,ja neznam kako po njima to je za sp 180,a ne paše gore treba dobar komad pobrusiti da to legne kako treba,sad je tu napokon sve i to je to project je gotov,a također ovdje završavam ja dosta je bilo lupanja para u scootere došlo je vrime za lagano reć tom svijetu scootera i tuninga zbogom :hello: A ča se tiče slaganja scootera ostalima,i bilo kakvih stvari u vezi scootera to i dalje ostaje jer to mi je jednim dijelom hobi jednim delo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju