Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (29/48) > >>

sinke23:
sta treba tu usporedivat... motor ide odlicno... na snimci je tesko procijeniti ubrzanje jer je i kamera u pokretu bila ali vidi se ljepo da kad ovaj na 120 stane sp samo prolazi i to kvalitetno...

Renchy:
Prvom prilikom uzimamo ducati pa cemo malo usporedit   :toothy12: malo bacit oko na gps i tako to  :headbang:

black-rox:

--- Citat: Renchy - 15 Studeni, 2009, 15:30:35 ---Prvom prilikom uzimamo ducati pa cemo malo usporedit   :toothy12: malo bacit oko na gps i tako to  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ma njega će popapat ko ništa hehehe :laughing7:

Renchy:

--- Citat: black-rox - 15 Studeni, 2009, 16:02:57 ---Ma njega će popapat ko ništa hehehe :laughing7:

--- Kraj citata ---

Hahaha lako moguce..jbg monster ima 0-90 km/h za punih 3,1 sec..cini mi se da sam na sp-u bio za nekih 2,8-2,9 sec do 90  :laughing3: :laughing3:
Nisam bio cijelo vrijeme u garazi dok se to delalo, al mislim da tu ima svega, moguce da je ona bocica jane glavni krivac  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

black-rox:

--- Citat: Renchy - 15 Studeni, 2009, 18:36:08 ---Hahaha lako moguce..jbg monster ima 0-90 km/h za punih 3,1 sec..cini mi se da sam na sp-u bio za nekih 2,8-2,9 sec do 90  :laughing3: :laughing3:
Nisam bio cijelo vrijeme u garazi dok se to delalo, al mislim da tu ima svega, moguce da je ona bocica jane glavni krivac  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ta bočica je glavni razlog zašto ide tu je tajna tuninga :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju