Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem prevelike krajnje brzine :)

<< < (7/20) > >>

SlowRider:

--- Citat: majic_sk - 22 Prosinac, 2008, 02:19:10 ---ma nas je strah šta kad stavimo kiteve, oćemo mi poletit onda kad nabijemo full gas? :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Pa Dino je stavio kit i nije bio bas odusevljen koliko se sjecam. Jest da je bilo nekih kemija, ali najbolje vam je da ostanete na serijalama.

veka84sb:

--- Citat: SlowRider - 22 Prosinac, 2008, 10:37:59 ---
--- Citat: majic_sk - 22 Prosinac, 2008, 02:19:10 ---ma nas je strah šta kad stavimo kiteve, oćemo mi poletit onda kad nabijemo full gas? :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Pa Dino je stavio kit i nije bio bas odusevljen koliko se sjecam. Jest da je bilo nekih kemija, ali najbolje vam je da ostanete na serijalama.

--- Kraj citata ---

Nemas bas osjecaj na skuteru da je nesta strasno jaci kada stavis kit ,ali ako stanes usporedno sa nekim skuterom i vozis prije kita i kasnije nemozes vjeroavati koliko je razlike u ubrzanju .. Sto se tice krajnje ,tesko je nesta vise dobiti ako je kako 50ccm bio dobro postelan ,za vece brzine sve ovisi o prijenosu.

gokiSP:
ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...

dino_sk:

--- Citat: gokiSP - 22 Prosinac, 2008, 10:58:01 ---ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...

--- Kraj citata ---
imamo mi dobru podlogu vec za base kit  :toothy3:(spuh,karb i vario )

Bruno1990:

--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2008, 12:01:30 ---
--- Citat: gokiSP - 22 Prosinac, 2008, 10:58:01 ---ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...

--- Kraj citata ---
imamo mi dobru podlogu vec za base kit  :toothy3:(spuh,karb i vario )

--- Kraj citata ---
vi ste kupili motor vec sa base kitom u ducanu.. :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju