Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem prevelike krajnje brzine :)
vktr:
--- Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 18:01:07 ---
--- Citat: dino gp1 - 21 Prosinac, 2008, 17:55:13 ---
--- Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 17:50:31 ---mene i majica zanima jel to normalno da nam skuteri sa spuhom i multivarom idu u krajnjoj od 100-105 :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Zašto ne bi bilo normalno ???, dobro su vam složeni skuteri :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mene zanima kako su slozeni drugima tu s foruma kad mu s kitom ide isto u krajnjoj ko nama bez kita :laughing3:
ovo ja i majic :hbusa: :hbusa: brla i vktr :skuter: :skuter:
:laughing7: :laughing7:
edit: roberte nismo mi na nekim drogama neg stvarno ovo nije normalno kako idu :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kaj opet ti men spominješ, nemreš se ravnat po čukicama dođi ovdje pa ćemo vidit ko je brži ;)
dino_sk:
j#bote daj dođi u sk pa ćemo vidjet...joj da mama te nepusti... :laughing6:
vktr:
--- Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 18:54:36 ---j#bote daj dođi u sk pa ćemo vidjet...joj da mama te nepusti... :laughing6:
--- Kraj citata ---
Aha prijatelju samo se smiji, čekaj da dođe sad ljepo vrjeme evo me tamo da te zgazim
dhorvat:
Recimo, ja mogu reć da mi motor ide 120. Tak mi piše i on sigurno tolko ide. A realnost je da iznad 90 nabire do 100 i to je to... :icon_thumright:
dino_sk:
mi ne pričamo o realnoj brzini ( koju ćemo btw izmjeritzi sa gps-om za par dana) već o cajgeru...
a on je relativno pouzdan jer nam je serijala išla 84.... :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju