Tehnički kutak > Tuning skutera
Otišao zadnji disk
neer:
--- Citat: area mf - 21 Prosinac, 2008, 13:53:21 ---
--- Citat: vuk - 21 Prosinac, 2008, 13:50:01 ---kako misliš otišao, gdje je nesto? napiši što mu se dogodilo.
--- Kraj citata ---
pa otišo odšarafio se i ošo pakne mu nisu odgovarale pa se naljutio,šta mi je jel puko il isttrošio??
--- Kraj citata ---
vidio sam ja jucer na osjeckom kolodvoru neki disk ceka vlak ...jel sivi i nosi nike patike :icon_scratch:
dino gp1:
--- Citat: neer - 21 Prosinac, 2008, 14:00:41 ---
--- Citat: area mf - 21 Prosinac, 2008, 13:53:21 ---
--- Citat: vuk - 21 Prosinac, 2008, 13:50:01 ---kako misliš otišao, gdje je nesto? napiši što mu se dogodilo.
--- Kraj citata ---
pa otišo odšarafio se i ošo pakne mu nisu odgovarale pa se naljutio,šta mi je jel puko il isttrošio??
--- Kraj citata ---
vidio sam ja jucer na osjeckom kolodvoru neki disk ceka vlak ...jel sivi i nosi nike patike :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da, to je taj disk :laughing9:
neer:
kak izgleda disk jel ima duboke riseve,pukotine, mozda je puko pa mora psihijatru da dobije terapiju ili je emo pa cmizdri bzvz i samo zeli odvuci paznju na sebe i to je moguce :sad1:
dino gp1:
--- Citat: neer - 21 Prosinac, 2008, 14:04:26 ---kak izgleda disk jel ima duboke riseve,pukotine, mozda je puko pa mora psihijatru da dobije terapiju ili je emo pa cmizdri bzvz i samo zeli odvuci paznju na sebe i to je moguce :sad1:
--- Kraj citata ---
Ima
neer:
garant pakne bilo lose pa doslo do metala i to je to smmrt za disk..mos ti snjim jos vozit al ces trosit pakne ko budala ...bolje uzet novi ili polovan negdje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju