Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet kvar !!!
RimSo:
--- Citat: Mr J - 21 Prosinac, 2008, 19:49:21 ---pa nalij goriva u cilindar kroz otvor glave gdje dolazi svjecica, stavi svjecicu, i upalit ce, kada upali doziraj mu gasa i morao bi raditi (ako je unutra sve ok).
Slusaj, ako cujes da sikce onda negdje gubi kompresiju - zrak struji (pogledati semeringe)
--- Kraj citata ---
Neznam..moram ujutro opet probat to sve rastavit..a nakon zadnjeg stajanja upalio je još jednom al nije htio da primi gas..pomalo radio na leru..da li može biti do čok sajle ako se ona zaglavi i neće da diže ili spušta..sumnjam na to..
Losinj:
nisam cito sta si piso sve ,samo sam ti napiso sta moze bit,ako je vec neko reko onda nis :binkybaby: :icon_biggrin:
pogledaj da nije crevo od airboxa odspojilo se tako se desava kad se odspoji....
RimSo:
--- Citat: Losinj - 21 Prosinac, 2008, 20:28:39 ---nisam cito sta si piso sve ,samo sam ti napiso sta moze bit,ako je vec neko reko onda nis :binkybaby: :icon_biggrin:
pogledaj da nije crevo od airboxa odspojilo se tako se desava kad se odspoji....
--- Kraj citata ---
Koje crijevo..ja to crijevo nemam..direktno na karb ide airbox..jedino ću ujutro probat nalit goriva ispod svjećice direktno na termogrupu..
RimSo:
Znači sipao gorivo ispod svjećice i probao upaliti - NEĆE
I gorivo dolazi u karb ali jednim sretnim slučajem..dok sam kurblao skinuo sam crijeva od gorive sa karburatora i motor je upalio..začudo..ali skontao sam da je karb totalno zaprljan i da mu vakuum ne funkcionira..jer motor bez dovoda goriva upali a sa dovodom neće..
Mr J:
Napravi sljedece...
Skini filter zraka sa karburatora.
Na karburatoru digni slider - to radis tako da onaj veliki vijak zavines
Naspi malo goriva u cilindar preko otvora svjecice.
Vrati i spoji svjecicu.
Zakurblaj par puta.
Kada upali probaj mu dozirati gas sa odvrtanjem tog vijka za slider.
Ako to sve bude tako kako sam napisao sljedeci ti je korak stelanje smjese, dakle manji vijak za zrak na leru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju